torsdag 30 oktober 2014

Smarta prylar i köket

Smart, funktionellt och kul för köket och dom som vistas där! Grejerna som gör matlagningen lite roligare, vinet lite godare och drinkarna en aning bättre. Allt blir lite roligare med de rätta köksverktygen och utensilierna. Det finns saker som gör hushållsarbetet enklare.


Och sedan finns det dem som gör det enklare, snabbare och – bättre!

Vi säljer inga kök men däremot allt det som gör köket roligt! Här är våra tio favoriter. Annorlunda tillbehör, redskap och prylar som garanterat livar upp köket. Det blir skojigare att baka och laga mat om du har cool teknik att ta hjälp av! Oavsett om du älskar att tillbringa tid i köket eller inte är du nog tvungen att vara där.


Då kan det behövas prylar som gör det hela lite roligare. De här prylarna är egentligen helt onödiga – men oj så smarta !

Det är dags att lägga krut på detaljerna som förenklar och förhärligar i köket. Tallriksvärmare, varm mat på varma tallrikar löser du enkelt med tallriksvärmarna som värms i mikro, Smarta. Smarta köksprylar kan man inte få för många av. I veckans tävling har du chans att vinna en mandolin och en kålhyvel från märket GEFU.


Vem älskar inte smarta köksprylar som underlättar matlagningen? Smarta idéer, köksinspiration och förvaringslösningar du enkelt kan fixa själv till ditt kök. Tänk, du behöver aldrig mer krypa under diskbänken för att leta efter prylar ! Prylar för köket och hemmet: smarta hem, smarta apparater, bilder, videor. Kokningsprocessen kan redan fjärrstyras kan redan fjärrstyras För dem som gillar att inte bara äta, men också glad att laga mat hemma, experimentera, smarta hem tillverkare har utvecklat ett antal prylar som vänder . Ursprungligen postat av OliT.


Lite suspekt trådstart, men jag antar att du inte har något med sidan att göra, så jag tillåter det. Om det inte blir någon vettig diskussion i tråden stängs den. Nej jag har inget med sidan att göra. Jag är bara mycket intresserad av onödiga och nyttiga saker till köket.


Med enkla medel kan man till och med lura ut både gubben och barnen i köket. Smarta prylar att ha i hemmet som underlättar ditt liv.

Nicer dicer magic cube: En sylvass kamrat i köket. En typisk tv-shopspryl som trots allt har fått en hel del goda vitsord. Man öppnar locket, lägger valfri grönsak på ”knivgallret” och använder locket som någon form av slägga som bankar ner grönsaken . Uppgradera köket med nya köksprylar! I vårt breda kökssortiment hittar du bland annat köksredskap, grytor, kastruller, stekpannor och smarta köksmaskiner.


Vi har även glas, porslin och bestick för vackra dukningar. Men hur stora och välordnade våra skafferier och skåp än är, finns det alltid en massa saker vi inte vet var vi ska göra av. Inte vill man väl ha sladdar som slingrar sig huller om buller i köket ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.