onsdag 29 oktober 2014

Portabel kemtoalett

Enkel portabel toalett med spoltank, gastät septitank och nivåindikator. Perfekt för den mindre båten, husvagnen, kolonin etc. Den övre delen (spoltanken) fylls med spolvätska. I den undre delen (septitanken) tillsätts saneringsvätska.


Spolning sker med handpump. Spoltanken rymmer l, septitanken l. Biltema Nordic Services AB. Helt sluten konstruktion. Aldrig använd portabel kemtoalett. Ingår även oöppnade dunkar med spolv.


Robust och användarvänlig portabel toalett med bekväm sitthöj separat vattentank med manuell spolvattenpump och stor avfallstank. Det unikt utformade och vridbara tömningsröret tillsammans med luftningsventilen tillåter luft komma in i tanken och tömningen kan ske utan spill. Liten, effektiv och plats. Bärbar toalett för resan. Portabel kemtoalett Dometic 97 grå.


Tillgänglighet: immediately available. Den portabla kemtoaletten 9från Dometic är perfekt i sista detaljen. Häftpistol Rapid Alu953. Tar upp stor plats, måste skötas noga, finns risk för flugor och lukt. Inget slår Porta Potti om du vill ha en bekväm, praktisk och slitstark portabel toalett som inte behöver anslutas till ett avlopps- eller vattensystem.


Min sambo byggde om köket så att vi fick ett separat rum avsett till toaletten, samt att han byggde ett kök. Trots att vi försökte prata med bonden så hände ingenting. När vi vaknade i början av . Porta Potti Qube är en portabel toalett för hela familjen med naturlig sitthöjd och avfallstank med stor kapacitet.


Med spoltank (l), gastät septitank (l) och nivåindikator. Hej, följde med en ny porta potti (biltema) till min Kabe, dock så är jag lite osäker på hur man skall blanda, jag fick . Recently, Will of Texas sent me photos of his tool chest, which is . Tack vare den innovativa produktdesigen rensas toalettskålen kraftfullt vid spolningen. En portabel kemtoalett med hög funktionalitet och toppkvalitet. Porta Potti 3är en extremt kompakt portabel toalett som är perfekt att använda på båtar!


Den låga höjden gör den lämplig för placering där det är trångt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.