tisdag 28 oktober 2014

Lastbilsträffar 2017

Kjøp din billett til årets lastebilmesse i Herning. Välkommen till en riktig lastbilsfest! Här samlas allt på en plats – för både branschen och familjen. Branschutställning, fartfyllda shower, spektakulära uppvisningar, spännande tävlingar och underhållning. Det här är dagar då tunga fordon får visa upp sina allra bästa sidor.


Utställningsbilarna har putsats och pyntats under åren så efter års putsande så kommer det att bli ett storslaget startfält i Ramsele.

English, please scroll down). Nordic Trophy avgörs lördagen den augusti. Publiken röstar fram sina. En härlig dag med massa fina lastbilar.


Finns en hel del kort på min sida från både fredags kvällen när alla lastbilar stog med lampor och lördagen. Hade velat c mer drifting hehehe men annars. Norrbottens nya höstmässa hade premiär i helgen i Skoogs Arena i Piteå.


Besökarna kom, lockade av massvis med shopping och inspiration inom både träning, hälsa,. Vi har öppet från fredag morgon 8.

Grillning vid husvagnen är förbjuden. Ska genomföras vid grillplatser. Färila Raceway återfinns inom Fönebasen i Ljusdals Kommun. Inom anläggningen ryms fyra landningsbanor samt byggnader med bl. Beläggningen består av ca 2meter betong i bägge ändar samt en . Det som räknas är inredningen och lackeringen, och det är det som gjort att han kunnat bärga förstaplaceringar på lastbilsträffar runt om i landet, men i år fick han se sig slagen i topplaceringarna.


Jag kör asfalt i Stockholm men kommer från . Här i Evenemangskalendern hittar du träffar, rallyn, marknader och andra evenemang som medlemsföreningarna i Motorhistoriska Riksförbundet lägger in. I början av februari kopierar vi de uppgifter som lagts in och trycker i den populära Evenemangskalendern. Under helgen väntas det mellan fem och åtta tusen besökare till lastbilsträffen i Ramsele, som i år arangeras för tionde året i följd.


Norins Classic Chevy Ödeshög. Nordtrafik Norrlands Custom Krantz Jackan. Man räknar med att det finns mer än en halv miljon lastbilar i Sverige och lastbilsträffar -så kallade truck meets-lockar tusentals besökare runt om i landet Ja, det råder tvära kast på mina resmål. Kom hem från Amsterdam natten till fredag och på morgonen efter var det dags att ge sig iväg .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.