torsdag 23 juli 2015

Altrad betongblandare reservdelar

Har en stabil svetsad ram och stora plasthjul vilket gör att du lättare kan transportera blandaren. Betongblandare med kraftfull motor! Reservdelar till Bipab´s betongblandare GUY NOEL.


LP, Poliami 7W, 2V, . Stabilt konstruerad blandare med stark enfasmotor.

Prisvärda VVS-produkter samt renovering och förvaring från golv till tak. Det är inte bara experter, som vet att uppskatta våra redskaps kompetens. Med en robust konstruktion och funktionsduglighet in i minsta detalj.


AL -KO betongblandare står för lönsamhet och säkert arb. Beprövad förmonterad betongblandare som är lätt att fälla ihop vid transport. Här hittar du reservdelar och slitdelar till våra maskiner och mycket kunnig personal på vår serviceavdelning. Vi levererar snabbt till hela Sverige.


Välrenommerad tillverkare och återförsäljare av reservdelar , tillbehörs- och slitagedelar för betongpumpar, betongblandare och lastbilsmonterade betongblandare.

En tystgående cementblandare i kraftfull kontruktion. Både till hemmafixare och proffs. W Altrad 120L var ny för året och skulle dyka. Då finns ju även reservdelar om några år, och maskiner med kraftigare konstruktion.


Vi erbjuder nyförsäljning och service av trädgårdsmaskiner, skogsmaskiner och släpvagnar. Hos oss kan du köpa reservdelar och tillbehör till dom fle. Skydd (26) vid kuggdrev. Det minskar risken för indragning och klämskada.


Med spakhandtaget (4) ställs tömnings- och blandningsläge. Kontrollér alti at masken er komplet, og at al. Vik ut fötterna och blandaren är klar att användas. Med stor 1liters trumkapacitet. Trumlåsning: positioner.


Använd endast rekommenderade skärverk- tyg, tillbehör och reservdelar. Arbetet går alltid säkrare och fortare om maskinen används till det den är konstruerad för. Fatta alltid tag i maskinens handtag när du bär maskinen.

Tombola Altrad , köpt på Jula för ett par år sedan. Har tjänat mig väl under husbygget men är nu redo för nya äventyr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.


Hitta rätt reservdelar till din bil. Fyll i ditt registreringsnummer så visas bara delar som passar ditt fordon. Eller välj din fordonsmodell. Dölj filtrering med reg nr . BETONGBLANDARE ABM P 1L.


När Du beställer reservdelar hos avtal- såterförsäljaren: ange typ och typnum- mer för blandaren (se typskylt på motorkåpan), samt önskat antal, artikel- beteckning och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.