måndag 27 juli 2015

Fordonsauktioner

Här annonserar vi egendom som utmätts och som ska säljas för att någons skuld ska kunna bli betald. Vi har spännande auktioner live och på nätet med alla sorters fordon, båtar och maskiner till låga priser. Fynda byggvaror, militärkläder, militärfordon och mycket mer på våra auktioner i Göteborg! Vi testar, värderar och beskriver grundligt alla bilar innan vi lägger upp dem till försäljning på kvdbil.


Klaravik auktionerar ut maskiner, verktyg och fordon från Sveriges största företag.

Glömt ditt lösenord eller användarnamn? Icon_red_bullet Du är inte inloggad. Köp eller sälj personbil, transportbil eller annat fordon. Välkommen till Netbil – snabbt, tryggt, enkelt! Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus.


Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst, design och mycket mer.

Konkursauktion på Entreprenadmaskiner, fordon, släpvagnar, personbilar m. BCA Vehicle Remarketing har mer än års erfarenhet av auktionsmarknaden för fordon. Med defleet och remarketingcenter är BCA Europe den i särklass största auktionsgruppen i Europa. Vad heter den firman som säljer tex polisens fordon?


Har sökt på goggle men inte hittat. Fordonsauktioner i Sthlm. Någon vänlig själ som vet deras hemside- adress?


Du har väl koll på våra fordonsauktioner ? Där kan du hitta allt från veteranmotorcyklar, vanliga bilar, cabbar, husbilar och t. Redan nu finns det ett parti med hästartiklar, datorer, barnkläder, barnskor. Vi kommer även att lägga ut . Personbiler uden afgift. Leaseplan Taxfree Vehicles vehicles Denmark-Vejle.


Har hittat ett par kärror på denna firma som jag kan tänka mig att kika på. Alltid lite nervöst att köpa bil hos någon man inte känner till. Passa på och fynda idag!

Avslut varje måndag och visningar varje Fredag. Med omdömen på säljare och köpare för din trygghet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.