måndag 27 juli 2015

Däcktest vinterdäck 2016

Här är vinterdäcken som är bäst i test – dubbade och odubbade! Välj ett av de här testvinnande däcken så kör du säkrast i vinter. Hade varit intressant att se hur detta däck presterar jämfört med de andra centraleuropeiska.


I vilket nummer av TV finns det här testet publicerat? Verkar inte finnas i senaste numret som kom okt.

Se alla aktuella tester på odubbade vinterdäck i vårt stora däckstest. Vinterdäck utan dubb har svårt att nå samma goda testresultat som de däck som är beskaffade med dubbar. Dubbdäcket med ett utökat antal dubb för bästa grepp på is. Det nya dubbfria vinterdäcket för nordiskt klimat.


Hankook Tire and Real Madrid. Våra däcktester genomförs i finska. Att välja vinterdäck är för de flesta en fråga om var man bor och på vilket vinterväglag man oftast kör.


Förutom bästa säkerhet kan det handla det om komfort och miljöpåverkan.

Men låt inte priset få en avgörande betydelse – det kan bli riktigt dyrt! Från tidig morgon till sen kväll. I år har vi jämfört tio dubbdäck med elva odubbade avsedda för nordiska vintervägar och som avskräckande exempel, ett odubbat däck avsett för Centraleuropa, men ändå så. Tester av vinterdäck visar stora skillnader mellan olika modeller.


Skillnader som kan visa sig avgörande för dig på ett högst brutalt sätt. När isen och den packade snön lägger sig på vägarna kan skillnaden mellan ett . Efter att ha granskat alla test och jämfört resultaten med varandra har vi kunnat få fram vilka däck som fått bäst betyg totalt. Resultaten skiljer sig en del . Bra vinterdäck kan vara skillnaden mellan liv och död under den tid på året då väglaget är som mest förrädiskt. Här är alla däcktester samlade på ett ställe, från alla olika tidningar. Vår däcktestsida hjälper dig att få en bra överblick över alla däcktester som kommer ut varje år.


Däcktestsidan är gjord så att du som kund lätt kan se vad som passar din bil bäst. Vi har sammanställt däcktester från:. Många frågar oss: vilken är bäst mellan hakka och hakka 8? Självklart är svaret densamma. Nokian hakka slår det här dubbdäcket med hästlängder.


Underskatta dock inte det här däcket!

Nokian Hakkapeliitta har vunnit flera däcktester sedan den kom ut . Bäst i test är dock fortfarande Nokian med sitt däck Hakkapeliitta som är ett av de bästa däcken på is. Det accelererar snabbt och har även testets bästa grepp vid bromsning på is. CONTINENTAL ICE CONTACT 2. Nya Alfa Giulia Quadrifoglio möter BMW Moch Mercedes-AMG C S. Momenten som ingick i testet rörde bromsegenskaper, vägegenskaper, vattenplaning, älgtest, . Den nya generationens dubbdäck är utvecklade med fokus på säkerhet för nordiska vintervägar som exempelvis isigt väglag, samtidigt som de ska garantera säkerhet, kontroll och prestanda.


Bästa odubbade vinterdäcken. De tre nedan har alla vunnit tester och dominerat första platserna. Goodyear Ultra Grip ice 2. Det är inte alltid dyrast som är bäst, och EU:s däck-dekal ger ingen vidare vägledning om våra nordiska vinterdäck , dubb såväl som friktion.


Då ger testerna svar på vilket däck vi kan rekommendera. Dessa råd får du som medlem i vår tidning Motor i god tid innan vintern. Här på sajten presenteras ett . De viktigaste däckreglerna i Sverige: när vinterdäck och sommardäck ska användas, mönsterdjup samt bestämmelser om däckens egenskaper.


Test av vinterdäck eller test av sommardäck? Continental guidar dig rätt bland alla. Vi kan faktiskt bevisa det också: Våra flerfaldigt prisbelönta däck testas regelbundet av oberoende internationella tidningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.