onsdag 22 juli 2015

Jula visby jobb

Expansion är en tydlig del av Julas vision, här erbjuds goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Nu slår vi upp portarna till vårt helt nya varuhus som har det bästa läget på Stenhuggaren, öster om staden. Vårt mål är att erbjuda kreativa hemmafixare och proffs ett attraktivt sortiment till låga priser.


Här är förändring det enda som är konstant. Vilka avdelningar finns? I takt med att företaget växer utvecklas också möjligheterna.

Ronnie Torestad får jobbet som butikschef. Länge har Julas vd i Sverige, Kari Koivisto, velat . Vi är glada att fler flyger med BRA och det gör att vi nu behöver fler kollegor! I arbetet som kabinpersonal hos BRA, flyger du land och rike runt. Arbetet är oregelbundet, med jobb både kvällar och helger och det innebär en del . BRA, Bromma, Göteborg, Malmö, Umeå, Ronneby, Visby , Växjö, Ängelholm och Östersund. Hitta ditt nya jobb här.


Just nu finns det lediga jobb i Platsbanken. Ikett söker nu en underhållstekniker till IAC Group i Skara!

Om tjänsten Vi söker Dig som har erfarenhet av tidigare arbete som underhållstekniker. Vill du jobba på ett internationellt företag som expanderar? Du är varmt välkommen att söka lediga tjänster som annonseras här på vår webbplats. Ladda upp din CV och berätta för oss vad du kan och vad du vill så blir du kanske kallad till en intervju.


Nedan finner du information om alla nya och lediga tjänster inom Biltema. Hej, jag har ett spännande jobb på gång i Visby , är du intresserad? Processen var snabb och proffsig… Ingen smörfil för att jag blivit uppringd men känslan att vara. Jula Sverige har idag varuhus.


När PGotland kontaktar varuhuskedjan, plockar man genast bort dem från butikshyllan. Grow with us and come along on our trip when jula opens in nacka forum! Vill du arbeta i detaljhandeln och trivs i en miljö där förändring och utveckling är det enda som är konstant? Vi fortsätter expandera och söker därför dig som vill växa och utvecklas med företaget.


Då har vi möjligheten för dig! Nästa Julaetablering blir Visby , Gotland. Det har även varit stort intresse för att jobba på Jula.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.