onsdag 22 juli 2015

Ventilsätesfräs biltema

För effektiv renovering av ventilsäten. Med fräsar i 2 och graders vinkel, t- handtag samt styrdorn. Handverktyg - För både yrkesfolk och hemmafixare.


Alla våra verktyg uppfyller högt ställda krav på material, funktion, precision och hållfasthet. Biltema har ett sortiment framtaget för verkstäder som varmt kan rekommenderas till yrkesfolk.

Ett bassortiment ger även den händige hemmafixaren utmärkta verktyg till bästa pris. Finns det någon som är villig att förklara hur man slipar in ventilerna så att de passar bra i ventilsätet? Hört rykten om att biltema ska ha nåt verktyg som ska vara bra?


T handtaget som neeway utan har st pinnar typ. Jag tror att det är veteranmarknader som gäller om man ska hitta dessa fräsar. Kolla annars med exempelvis Auto-Tools i Nacka.


En trevlig ventilsätesfräs är Neway. Dessa fräsar har en kropp i aluminium där det sitter utbytbara skär av volframkarbid.

Neway-fräsarna skär bättre i hårda säten jämfört med . Malte Månson Mventilsätesfräs i trälåda som jag kan tänka mig sälja. Nu finns det på biltema ! Jag har 2st satser med Neway fräsar till salu. Phej hej är det nån som vet vart jag kan köpa en haddriven ventilsätesfräs. FM båtmotorer har lagt till nya foton . Sorry, var bara tvungen lol.


Brukar inte ventilfräsning göras i en riktig fräs om det ska göras ordentligt ? Hitta senaste kataloger från Biltema i Borlänge samt de bästa erbjudandena från andra byggbutiker. Har ingen erfarenhet av de där maskinerna från Mekonomen och Biltema men hade som sagt en gammal historia från Järnia (Fixa?) men har bytt till en Kemppi, den går kanonbra! Utan att vara säker så . Skicka bil beskrivning, pris samt ditt namn och kontaktinformation. Man är ju alltid sugen på att bli duktigare på motorer så nu har jag tänkt lära mig att fräsa ventilsäte på en 2. Vill ha enkla handverktyg, funkar biltema fräsverktyg till denna operation? Nybörjare men suger information som en svamp wink . Nån som har eller vet nån som kan tänkas sälja även defekt, Även ventilslipmaskin är av.


Jag skulle vilja veta var jag kan köpa ett sådant verktyg.

Verkstads Tillbehör köpes-bytes-säljes has 4members. Descriptive info: Forumindex.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.