fredag 24 juli 2015

Stihl röjsåg 410

Mycket kraftfull maskin, perfekt för riktigt tuff gräsröjning. Skräddarsydda för skog och mark. Enkla och bekväma att använda och med mycket kraft lämnar STIHLs röjsågar inget övrigt att önska.


Internationella butiker. Passa på vinter Kampanj! Topputrustad med antivibrationssystem för långa dagar.

Modern, effektstark kW röjsåg med EasyStart (E) och skärverktyg. Modern, robust, lättstartad och effektstark professionell röjsåg med lång livslängd. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Så det kommer bli varierad körning med sågen.


Dem jag väljer mellan är Husqvarna 345FR eller stihl F-S 4C-E. Köpa Grästrimmer och röjsåg hos Svetsprodukter i Piteå. Norra Skogsmagasinets stora röjsågstest bjöd inte på några större överraskningar.


Som väntat var de två giganterna, Husqvarna och Jonsere mycket svåra att skilja åt.

Röjsåg för tuff gräsröjning. Extremt kraftfull maskin som man blir förvånad över hur stark den egentligen är och bara får allt ogräs att försvinna! Maskinen är lättstarta enkel att anväda.


Stihl Motorsåg MS 2C-M VW Ord. Med effektiv avvibrering och stor tank passar den perfekt till långa arbetspass. Att montera skärverktyg, slyklinga 2mm på en röjsåg. En guide och instruktion från STIHL.


Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! Vi erbjuder uthyrning av byggmaskiner bodar, containrar, byggställningar och andra tillbehör. W) - Other groundcare machines - Grounds Care - Mascus USA. STIHL BR 6MAGNUM Den bästa starkaste.


Det finns tre varianter att välja emellan. Produktiva busk- och gräsröjare för krävande jobb. Stänkskydden är också utformade för . De finns både som gräsröjare och buskröjare. Använd röjsågen med trimmerhuvud eller gräsklinga för tjockt gräs och ogräs.


Med olika tillbehör har du alltid den röjsåg du behöver.

Kontakta butiken för pris. Minsta bensindrivna trimmern. Specialoptimerad för röjning. Lisävarusteena saatavana ruohosetti. Effekt: hkr, 2-takt. Vikt utan skärutrustning: kg.


Alla våra maskiner är givetvis noga testade och utvärderade för att effektivt och till rätt pris uppfylla de krav som finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.