tisdag 28 juli 2015

Stanley dieselkanon

Effektiv värmare som fungerar med flera bränsletyper, levererar hela 2kW och har justerbar termostat, bränslemätare, felindikator samt överhettnings- och flamskydd. Uppvärmningsyta: 3m³. Garagevärmare STANLEY 37kW med termostat.


Som ja nämnde i dagens sorge tråd så har ja köpt en dieselkanon idag, den funka fint när ja kom hem med den och den gick i nån timme men när ja kom dit då var hela garaget rök fyllt, då stod den bara o blåset rök. No more cold winters in the garage !

Verktygsboden har ett brett utbud av dieselvärmare. Hög kvalitét - Bra priser - Både för hemmabruk och proffs. Har köpt mig en dieselkanon för att värma garaget med tills att man får allt färdigisolerat och får upp en luftvärme pump, men det är inte förän till sommaren med lite tur.


Så just nu tänkte jag att dieselkanonen skulle funka. Dieselkanon Stanley st-1T KFA. Lagringsort: Löddeköpinge. Moms tillkommer på angivet högsta bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Lägg till i önskelistan loading. Produkten är redan i önskelistan! Jag har kollar runt lite på nätet och fastnade väldigt snabbt för dieselvärmare ( dieselkanon ). Jag tänkte höra om någon trevlig flashbackare använder sig av en sådan och om dem kan beskriva lite hur dem funkar.


Letar du efter de bästa verktygen finns STANLEY här för att hjälpa dig. Vi på STANLEY är stolta över vårt goda rykte och vi vill ständigt testa, utforma och förbättra våra produkter för att säkerställa kvalitet och maximal funktion. Att upprätthålla vår ställning av att vara världens bästa på det vi gör är viktigt för oss och det du . Uppfinningar och innovationer har alltid varit i centrum för allt vi gör. Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner.


Välkommen till PriceRunner! Har en diesel kanon som jag behöver bli av me använd vinter till och från. Go to the productFind similar products. Click here to find similar products.


Varme i garasjen, ønsker anbefaling av dieselvarmer (uten skorstein).

Garasjen er ca 100kvm, god takhøyde. FRI FRAKT Hantverksbyx L. Brador Stretch 395:- juli 15:30. DIESELKANON Stanley. Vind stanley schaaf op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Svetsprodukter i Piteå AB. Vi säljer svetsar, maskiner, skruvdragare, snöslungor, gräsklippare, grillar, rökar, verktyg, motorsågar, röjsågar. Dit dieselkanon is uitgerust met thermostaat, w… € 2995.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.