tisdag 28 juli 2015

Huv till skorsten pris

Varför man ska ha en skorstenshuv? Förbättra din inomhusmiljö! Med hjälp av en skorstenshuv så får du en behagligare inomhusmiljö.


Tack vare en ejektorverkan så ökar draget i din skorsten avsevärt vilket leder till en bättre ventilation. Väderskydda din skorsten ! Ett vanligt problem är att huven inte är rätt monterad i förhållande till vindriktningen, vilket kan göra att rökgaserna sugs in, snarare än att draget ökar, när .

Gummitätning runt om under uppställningsanordningen gör denna huv hermetisk försluten mot eventuell väta som vill tränga in under halvmånen. Plåt AB tar inget ansvar över olyckor, som t ex brand i skorsten pga felaktig användning av skydd eller skorstenssbrand. Mått, Pris Huv , Montage, Begär offert. Vi kan hjälpa dig med att förlänga livslängden på din skorsten genom att montera en skorstenshuv på skorstenen.


Använd ROT- avdrag på arbetet! Upp till rabatt kan man få med att använda ROT-avdrag på montering! Regn och snö kommer ner i din oskyddade skorsten , genomsnittet för Sverige är ca 6liter per kvadratmeter och år. Alla skorstenar är olika, så för att beställa en skorstenshuv som passar till just din skorsten har vi konstruerat ett enkelt formulär som du fyller i och sedan mejlar, .

Skorstenshuv Måttbeställd. Det är populärt att installera en huv på skorstenen. Men i många fall är installationen onödig och kan rentav utgöra en brandrisk, menar sotarbranschen.


Boka idag och ta del av vår kampanj på skorstenshuvar! Erbjudandet gäller över alla Västerbottens kommuner. Fredrik Eriksson varnar husägare för att . Nederbörd som snö och regn kan på sikt få ödesdigra konsekvenser för din skorsten. Vatten tränger in i själva murstocken, och när temperaturen sjunker leder detta ofta till att skorstenen fryser sönder.


Man säger att den frostspränger. Ett enkelt sätt att hindra detta är att montera ett skorstensskydd (även kallat skorstenshuv) . Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur.


I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Köp takhuv till riktigt lågt pris.


Takhuv med års färgbeläggningsgaranti. Huven tillverkas exklusivt för varje skorsten. Du kan fortfarande elda ved och pellets utan problem.

Huven ger också ejektorverkan vilket förbättrar draget. Både fäll och skjutbar huv öppnas med ett enkelt handgrepp. Välj färg och material, exempelvis kopparplåt. Vill du montera själv så skickar vi huven till dig. H= Mått från golv till tak utvändigt.


H= Mått tak utvändigt till överkant skorsten. H= Mått golv till första tak invändigt. Standardbeslag, fyrkantig huv. Nockbeslag, fyrkantig huv. Innan du börjar montera skorsten med huv så bör du kontakta sotaren för råd och som också ska besiktiga skorstenen . Inget skruvande eller borrande i skorstenen.


Vi tillverkar även huven helt i Kopparplåt. Hör av dig för ett pris , låga priser och leverans till valfri ort. Rak eller vinklad skorsten i olika färger som matchar din kamin och inredning.


Rund eller fyrkantig skorstenhuv till ditt tak. Välkommen till Premodul. Vår skorsten är en helhetslösning – från skorstenshuv till anslutning av kamin. Jag ser inga problem med att man klär in sin skorsten i plåt för att skydda den men att sätta huv över är i de flesta fall helt onödigt om man inte har en väldigt kort skorsten och har återkommande problem.


En minst lika viktig del som valet av kamin är valet av skorsten. Du ska tryggt kunna lita på att skorstenen på ett säkert sätt transporterar bort rökgaserna från din kamin. Om du inte har möjlighet att dra skorstenen invändigt, kan du använda dig av vår utvändiga skorsten.


Placera kaminen vid en yttervägg och dra skorsten utmed fasaden upp till nocken. Invändig skorsten till din kamin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.