torsdag 30 juli 2015

Konkursutförsäljning göteborg

Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är välkommen att kontakta oss. Kontor och lager ligger centralt i Göteborg och där . Uddevalla flyttas till Skövde och Göteborg. Hos oss kan du finna det mesta.


Vi uppdaterar den här sidan 1-gånger i veckan med nya produkter men vi har mycket mer än vad du ser här.

Kontakta oss om du söker något du inte kan hitta här . Netauktion - konkurs och nätauktioner, Göteborg. För mer än ett år sedan. TDI MAXI SKÅP ( 140HK) -(GWJ199) (rep-objekt).


Kuttrar med profilstål för bordsfräs. P är en affär i ett av de mest expansiva köpcentrumen i Norden, Sisjön Västra Göteborg. Det kan vara transporten, vattenläckan eller inbrottet som har satt sina spår.


Du kan hitta allt från element, kuddfodral , inredning och färg till märkeskläder.

Ni vet, vi som möblerar Sveriges kontor och aldrig slutar tjata om varför hållbarhet är så viktigt. Göteborg , Stockholm och Malmö så levererar vi över hela landet. Vi lovar att alltid ge dig grym service och hållbara kvalitetsmöbler till marknadens kanske bästa pris. Han Seyed som alltid har konkursutförsäljning har haft butik på friggagatan, men eftersom huset skall rivas så håller de på och flyttar sin verksamhet till lagret ute på gullbergsvass. Så det går nog att ha butik där ute också.


Men vad är det för typ av mattor? Orientaliska eller vanliga heltäckningsmattor typ? Konkursförvaltaren Niklas Körling på Wistrands advokatbyrå arbetar nu brett med att finna lösningar för det konkursade bolaget.


Vi arbetar för är att finna en köpare till hela verksamheten. Alternativt är att göra en konkursutförsäljning om cirka dagar, säger Niklas Körling. Det finns intressenter, men det . Stuk Manufaktur, eller som den nu heter Södra Larmgatan i Göteborg Klädaktiebolag, växte för snabbt och för fort.


En tillgång som finns i boet är klädlagret och allt tyder på att det kommer att bli en konkursutförsäljning i butiken i Malmö, säger konkursförvaltaren Christian Andersch. Bjuv, truckverksta med avslut torsdagen den januari från kl. Bjuv, fabriksverkstad och kontor, med avslut torsdagen den januari från kl. Liveauktioner - aktionsfirma, auktioner, auktionsgods, auktionist, auktionsfirma, auktionsfirmor, auktionsföremål, auktionsförsäljning - företag, adresser, telefonnummer.


Cykelcity i Lund och Göteborg uphör.

Enligt källor från en leverantör fått höra att butikerna i Göteborg och Lund upphör till sommaren. Man kanske skall använda presentkort och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.