onsdag 22 juli 2015

Kockum 836b

FORWARDER OR SKIDDER OR FMC ARE THE SAME FOREST MACHINERY - Duration: 1:30. Någon som har erfarenhet av den maskinen? Byggd på ford med manuell låda dock med hydrostatisk drift på vagn. Får en svag känsla att det blir en dyr erfarenhet att köpa en sån traktor för enbart vedkörning.


SÅ HÄR SÅG DEN UT NÄR VI KÖPTE DEN I VÅNGA. NEDAN VISAS BILDER FRÅN RENOVERINGEN (KLICKA PÅ RESPEKTIVE BILD) .

DÖRRARNA HÄNGS I BAKKANT ISTÄLLET GÅNGJÄRNEN PÅ PLÅTKILAR FÖR. LÅSKISTA OCH HANDTAG SKA SITTA I FRAMKANTEN ISTÄLLET. Bra däck, band och kedjer. Prutning sker på plats med pengar i handen!


Funderar på att försöka skaffa en ersättnings växellåda att ha fall den nuvarande börjar glappa ännu mer och det gör den nog :? Nån som vet om den lådan sitter i fler maskiner. Kockum Landsverk KL4osv. Stålfarfar går på skiftet.

Ett stycke skotare av äldre karaktär. Givetvis med fel och brister. Men fyller sin funktion i att få fram ved från skogen och hem. Ford 6a och manuell låda med hög och låg. Går riktigt bra och kranen är stark och följsam för årsmodell.


Metsätehon Katsaus, Metsäteho, Helsinki. Tropical Forest Resources. FAO Forestry Paper 3 Rome.


Improving Productivity = Expensive Hardware, Better Qualified Workers, How About the . Växellådan är manuell och motorn på 111hk drivs med diesel. Se ägare i Bilregistret! Spara Stor text Skriv ut . Maskinkörning hos Kalle i Sällnäs.


Körning av gamla maskiner hos. Kategoriassa: Arkisto, Katsausarkisto .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.