onsdag 22 juli 2015

Rosenlunds åkeri torsvik

Beläget mitt i transportsveriges centrum, Jönköping,. Allt från en pall för omlastning till längre . Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har 2anställda och omsätter 23miljoner.


Sveriges största söktjänst för öppettider.

Rosenlunds Åkeri AB i Jönköping. ROSENLUNDS ÅKERI finns på plats! Vi har kört ner lasten till Göteborg och tullen, säger Jörgen Gustavsson.


Delar du Tullverkets syn att köpare inte har koll på vilka skatteregler som gäller? Helt klart, och vi utför ju bara transporterna som alla andra. Till sommaren är det fem år sedan hon började köra lastbil, innan dess jobbade hon på en industri. Och hon trivs jättebra med att köra lastbil.


Roger Ödebrink, utbildnings- och kvalitetsansvarig på Roselunds åkeri, förklarar att . Nu fyller bolaget år.

Vi ser hellre framåt än bakåt men det är en spännande resa vi gjort, säger vd Jörgen Gustafsson. Consignee Name, Ikea Distribution Services Inc. Notify Party Name, Ikea Distribution Services Inc. Försäljning, service, begagnade bilar på orter i Småland.


Föreningen har i många år arbetet för att denna ska utvidgas och fört många diskussioner med Jönköpings kommun. Då terminalen och elektrifieringen är en kommunal . Just närheten kommer att gynna både oss och Atteviks. För vår del är det ett stort plus att enkelt och smidigt kunna få service och tvätt när det passar oss i ännu högre utsträckning än tidigare. Detaljplan för industri- och lagerverk- samhet på del av Hyltena 1:m. Södra Munksjön utvecklings AB.


Monday : 06:- 17:0 Tuesday: 06:- 17:0 Wednesday: 06:- 17:00. Det finns totalt 3st fordon registrerade. Torsvik Jönköpings kommun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.