tisdag 28 juli 2015

Hyr partytält

Partytält – Möbler – Porslin. Med ett tält från Hyrtältet får du friheten att fira var du vill. Du kan skapa ett nytt rum i det gröna, där solen skiner och alla får plats.


Det är en möjlighet att släppa in naturen, och rama in din bjudning i skinande vitt. Vi hjälper dig att skapa livslånga festminnen, och löser alla praktiska delar kring . Vi erbjuder även möbeluthyrning i toppklass.

Vårt stora uthyrningssortiment finns tillgängligt för dig oavsett om du hyr tält eller inte. Perfekt när nu behöver plats för fler. Vi ordnar även med mat, underhållning etc. Nedan finner du priser på våra vanligaste produkter . Blir ni många på festen? Ett mindre partytält eller stora tält och hallar för festligheter, mässor och annat?


Här hittar du mängder av tältleverantörer. På respektive profilsida finner du mer info och kontaktuppgifter till varje leverantör. Hyra partytält Stockholm.

Finns det något trevligare, mysigare och festligare än ett sommarparty ute i trädgården? Visst, i alla fall så länge det inte syns ett moln på himlen. Men när skyarna öppnar sig, bubblet i champagneglaset blandas med regnvatten, festfrisyren blir platt och sommarklänningen blöt är det inte lika roligt.


Många kallar oss tältfixarna, men vi heter Tältfestarna och vi har hyrt ut partytält i snart år. De flesta av våra kunder finns i Stockholms närhet, men vi har även en hel del kunder från andra delar av Sverige. Med år i Göteborg och ett stort utbud av partytält , stolar, bord och porslin har vi det som behövs för en lyckad fest.


Vi har lösningar från jättearrangemang med 1. Kontakta oss så hjälper vi er! Behöver du hyra partytält , med eller utan inredning och porslin för bröllop, fest eller event i Boden, Luleå, Piteå eller Älvsbyn? Då har du kommit till rätt ställe!


Givetvis kan vi även hyra ut till resten av Norrbotten om så önskas! Oavsett om det är ditt företag eller du som privatperson som skall anordna någon . Vi levererar eventhallar och partytält med spännvidder mellan – meter som byggs sektionsvis efter dina önskemål. Våra hallar och tält är perfekta att använda vid exempelvis bröllop, kundträffar, utställningar och mässor.


När du hyr från oss levereras produkten komplett med montering. Som leverantör till event har vi . Hos oss på Nöjeskonsulten kan du hyra allt för fest, bröllop, event mm. Bord (runda och rektangulära) och stolar.

Festtält, partytält , mässtält, bröllpstält, monter samt ett brett sortiment av tillbehör i form av golv, bor stolar, bänkset, scenpodie, eventmattor, dekorationer, mässtillbehör, kristallkronor mm. Vi kan nu erbjuda snygga vita pup-up party tält på 3Xmeter. Mycket enkla att sätta upp, tar max minuter att . Om partytält : Det finns enligt oss tre segment inom partytält. Dom som du köper på vissa större butikskedjor som inte skall nämnas vid namn. Dessa tält är mycket billiga och perfekta vid fint väder men oftast tål dom varken vind eller vatten.


Proffstälten som du hyr hos rena tältuthyrare, dessa tält är mycket bra men kostar. Roma Uppenbys 68 Romakloster. Hyr partytält för festen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.