fredag 24 juli 2015

Bästa mobilspelen 2016

Vi på creative är stolta gamers och glada att sommaren är här och nu finns det äntligen tid över för att nästla in sig i gåtor, äventyrliga berättelser och vackert designade miljöer. Vi har samlat de bästa mobilspelen för . Det första mobilspelet med Super Mario släpptes redan i december för IOS, men sedan en tid tillbaka finns det även för Android. Super Mario Run är ett enkelt spel i grund och botten och det enda du behöver tänka på är att hoppa vid rätt tillfälle.


Det bör nämnas att endast ett fåtal banor . Vem har sagt att mobilspel inte kan vara krävande, stora, djupa eller invecklade?

De här spelen visar att IOS och Android står sig jämte dator och. Ett av de bästa spelen som har gjorts av Games Workshops populära figurspel. Turbaserat strategispel med många intensiva nivåer. Här är vi samlat de bästa spelen till mobilen.


En riktig hjärnnöt som kan locka fram plånboken när det kör ihop sig. Koppla ihop två eller flera prickar av samma färg för att få bort dem från skärmen. I bästa fall lyckas du få till flera fyrkanter som spränger bort alla prickar av en viss färg.


Snacka om tillfredsställande.

Med mission att sprida min vurm för renodlad medeltid känns naturligt att dela med mig av vad jag stött . I The Path To Luma (från NRG) tar jag rollen som SAM (Sustainability Augmentation Model), en android som ska rädda små planeter från miljökollaps. Dessa spel ofta interagerar så de erbjuder också en enastående form av socialt engagemang mellan användare och strategispel är säker på att hålla spelarna upptagen och avvärja tristess. Så här är vi med bästa Android strategispel att . Vad passar då bättre än en liten summering av vad vi bjudits på . Spelbolaget som ligger bakom två succéspel drar in flera miljoner dollar - om dagen.


Här är mobilspelen som genererar absolut störst intäkter. Efter att har slagits, tjurat och hotat så har en enig redaktion korat de bästa Android-spelen i den smått oöverblickbara djungeln av tillgängliga titlar till. Det är precis såhär ett riktigt bra mobilspel ska se ut och tack vare planeternas gravitation fick Angry Birds Space precis den där extra dimensionen som . Jonathan har sneglat på slagborren medan han lidit sig igenom ett oerhört tråkigt mobilspel.


Den fullständiga versionen av spelet med de numera världskända arga fåglarna kostar bara kronor, men är det för mycket finns den här gratisversionen. Du får färre banor tillgängliga och du får reklam i själva spelplanen och i resultattavlan efter varje klarad bana. Pokémon Go-utvecklarna Niantic har meddelat att äldre iOS-enheter inte kommer kunna spela det populära Pokémon-spelet i framtiden. Anledningen till detta är för att Niantic vill . Nu finns onlinestrategispelet äntligen till iOS också, vilket gör det tillgängligt på flera plattformar. Forge of Empires är gratis att ladda ned och installera.


Vissa föremål i spelet kan dock köpas för riktiga pengar. En intergalaktisk lastbilschaufför har kraschlandat på en främmande planet och ditt uppdrag är att reda ut vad som händer.

Bygg en bas, samla och tillverka de redskap du behöver och rädda . Vädret suger – här är sommarens bästa spel. Dygnet runt listar spelen som garanterat räddar en. Till skillnad från de flesta andra mobilspel som ser ut som jag vet inte va har det både en stilren grafik och härligt avslappnande musik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.