onsdag 29 juli 2015

Importera bilder från iphone till pc

Välja var du vill spara bilder och videor. Bestäm först var du vill ha din samling med bilder och videor. Du kan göra dem tillgängliga på alla dina enheter med iCloud-bildbibliotek. Du kan också välja att spara dem lokalt på bara Mac eller pc. Använda iCloud-bildbibliotek.


Lycka till och har du några frågor får du gärna.

Exportera bilder från iPhoto till mapp på datorn och behålla datum. Hur flytta bilder till och från iPad? Det är, Apple har drivit användare mot att använda den “ Foto ström” funktionen, men många iOS-användare fortfarande vill lagra sina . Vad hände med allt som tog upp utrymme steget innan? Följ sedan instruktionerna. Du kan välja de objekt som du vill importera och välja var du vill spara dem.


Du kan även hoppa över kablarna och använda appen Windows Telefonassistenten på datorn för att överföra bilder och videor automatiskt när du tar dem. Importera foton och videoklipp från telefonen till . Det kommer upp att jag ska skriva in lösenordet till iClou sen fyller jag i en säkerhetskod som kommer upp.

Nått annat står det inte. Nu kan du Visa bilder på höger sida av gränssnittet. Välj Mac som föredra mål för att importera filerna . Ett av de enklaste sätten är att helt enkelt koppla in telefonen med usb-kabel till datorn. På så vis startar Bilder -appen igång per automatik.


Efter att du har klickat på att stock Foton app för Windows-kommer att öppnas och du kommer att se meddelandet som visas här. Som standard kommer det att importera alla dina bilder. Sortera bilder - tips för att sortera bilder smartare - PC för Alla. Innan hårddisken svämmar över: busenkla tips för att få ordning på dina foton. I Windows finns en färdig mapp som heter . Men om hon via Den här datorn vill.


Hur vi kan importera bilder från en iOS-enhet Windows Bilder. Allmänna datorfrågor: Jag har precis skaffat en iPadoch skulle vilja kopiera över bilder från min PC till ipad för att senare visa via Apple TV och HDMI på TV:n. Nu verkar filehanteringen på ipad tyvärr rätt begränsad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.