fredag 24 juli 2015

Hyra vedmaskin skaraborg

Spar en peng, hyr hos Eng. Vedmaskin med kombinerad traktor och eldrift. Palax KS är en robust vedprocessor med en hydrauldriven 15” kedjesåg.


Vi servar hela Skaraborg tex Åsarp, . Vår målsättning är att erbjuda en flexibel leverans med bra maskiner till bra priser. Våra kunder är privatpersoner och företag.

Vi fömedlar även maskinförare ( Minigrävare ) tillsammans med . Skyliftar av hög kvalitet. Dessa liftar är av typen teleskopliftar vilket gör att man får bra sidoräckvidd. Utmärkt för målningsarbeten samt service arbeten. Vi säljer och monterar däck och fälgar till de flesta bilar, släp, entreprena lantbruk, ATV, USA-bilar och mindre arbetsfordon. Vi monterar även Internetdäck.


Vår verkstad är belägen på Varvsberget mellan Tidaholm och Falköping, två km väster om Ekedalen. Har du själv virke som behöver kapas och klyvas så kan du hyra en vedprocessor med el (3-fas amp) eller traktordrift.

Helt spakstyrd (joysticks). Automatisk klyvning med eller 6-dels klyv. Du klyver ca m³ i timmen! Vi säljer märkesvaror inom trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes- och skyddsskor.


Vi har också en stor verkstad för branschens alla behov. Vi är verksamma i hela Roslagen från norr till söder. Det finns mängder av skäl att hyra.


Ju bättre maskiner du har på bygget, desto smidigare går det. Maskinuthyrning Ramirent. Men det kräver ti kunskap och kapital att hålla igång en maskinpark. Genom att hyra av Ramirent vinner du en rad fördelar.


På Rentl kan privatpersoner hyra ut saker så som bilar, verktyg, sport- och fritidsartiklar till varandra. Hyr maskinerna för Era projekt. Stubbfräsning är ett utmärkt sätt att bli av med stubbar. Man fräser ner stubben under marknivå och fyller därefter på med jord och sår lite gräs. Hyr In hyr ut maskiner i Malmö, Helsingborg, Laholm och Ängelholm.


Hos Hyr In kan du hyra anläggningsmaskiner, personalbodar, containers, liftar och entreprenadmaskiner.

Jag håller på att fundera på en tillbyggnad av vårt hus. Eftersom det inte verkar vara ekonomiskt försvarbart att bygga egna takstolar lär det därför bli att köpa in prefab. Det jag funderar över är hur man får upp dessa på taket? Orkar man lyfta upp den själv? Om inte, kan man hyra en mindre lyftkan för detta?


Jag har ett par vindfällen som ligger illa till som jag vill ha ut. Skulle behöva en järnhäst för en dag för att få ut dom. Kollat runt men det är dåligt med såna hos uthyrningsfirmor. Finns det möjligen nån här som. Teleskopstegar Längd upp till m. En mycket flexibel stege, kan även användas i raka trappor.


Trapphusstegar Höjd upp till m. Dubbel trappstege med ställbar höjd. Idealisk för arbeten i trappor, i sporthallar, salar o. Säker låsning genom hakar med hissäkring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.