onsdag 28 oktober 2015

Abstrakta tavlor

Våra abstrakta tavlor är utvalda för att skapa en extra magisk känsla i ditt hem eller på din arbetsplats. Vår ambition är att alla ska hitta något de tycker om i vår webshop. Vi har allt från stora abstrakta bilder till motiv av mer modern karraktär. Du anpassar själv färger och format på din tavla så att den ska passa där du vill ha . Hitta vackra akryltavlor, tavlor och tryck på duk för ditt hem eller kontor.


Alla tavlor, samma pris!

Abstrakta tavlor - stor kollektion av moderna tavlor. Handmålad modern abstrakt konst i hög kvalitet. Underbart vackra tavlor som passar alla heminredningar. Vi har ett stort urval av stora abstrakta konstverk till låga priser. Men vad är egentligen abstrakt konst?


Till skillnad från en tavla . Konstnären kan ha en åsikt eller en idé om vad verken föreställer eller vad det är tänkt att vara. Välj bland hundratals motiv.

Tryck dina tavlor på canvas, aluminum, akrylglas eller Gallery print. Snygga posters med abstrakt konst. Dessa tavlor passar utmärkt att sätta upp i exempelvis ett sovrum eller vardagsrum och ger liv till väggarna. Hos Desenio hittar du ett stort utbud av tavlor online. Tycker du om färgglada, abstrakta konsttavlor?


Här kan du köpa posters och tavlor med abstrakta motiv på nätet. Vi erbjuder ett stort utbud av snygga posters och tavlor av högsta kvalitet. De flesta motiven är vi ensamma om att erbjuda. Att bara ställa sig och helt plötsligt måla en tavla känns kanske som ett gigantiskt projekt men genom att börja smått och måla sig fram mot större och större ytor går det som en dans.


På med rocken och fram med penslarna och sätt lite härliga färger på dina väggar hemma. Det du hänger upp på väggarna . ABSTRAKT KONST I STOCKHOLM. Här hittar du unik handmålad abstrakt konst som inte är massproducerad eller färdigtryckt på kanvasduk. Kika gärna i galleriet och låt dig inspireras. Alla abstrakta tavlor är målade i akryl på antingen bomulls eller . Vår tavla Uppvaknandet av glädje är av . Sortera genom, Pris: Lägst först.


Jag handmålar och säljer abstrakta tavlor i akrylfärg.

Nikolai öppnade dörren och släppte in dem i en stor hall där abstrakta tavlor prydde väggarna. En mjuk, gråskiftande matta täckte golvet och i hörnen stod blommande växter i krukor. Det här är äkta”, sa Anya lättat. Inomhus använder jag inte illusioner för egen del, men om ni vill kan jag förstås ordna något.


SÖNDAG Sthlm Art Fair: Det finns abstrakta tavlor i gräddgult och grått här och var. Det är dem jag stannar till vid. Som basketspelerskan i grönt linne och svarta tofsar.


Hjälp och guider Köpinformation Bli medlem som konstnär Kontakta oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.