tisdag 27 oktober 2015

Hyra husvagn umeå

Lång erfarenhet av husvagnar och husbilar i Umeå. Här kan du hyra husvagn eller husbil! Att hyra en husvagn eller husbil är det allra bästa sättet att prova på det mobila boendets fördelar.


Givetvis kan du också hyra en husvagn eller husbil för att förverkliga den där härliga resan, som . Hyra Husvagn - husvagnar , husvagnstillbehör, husvagnsreparationer, förtält, husvagnsservice, begagnade husvagnar , husvagnsförsäljning - företag, adresser , telefonnummer.

Att hyra husbil är en företeelse som har blivit mer och mer populärt de senaste åren. Men innan du bestämmer dig för vilken husbil och vilken uthyrare du skall välja är det bra att tänka på några punkter innan du slår till. Först och främst är det bra att kolla upp uthyraren.


Verkar uthyrningsfirman eller privatpersonen seriös? Natursköna First Camp Umeå är öppet året runt. Skoterfärder, pimpelfiske och längdskidåkning håller dig sysselsatt under vintern.


I vår serviceverkstad utför vi service och reprationer på din husvagn eller husbil. Vi utför även försäkringsskador.

Med över 30-års erfarenhet så kan ni välja oss som ett tryggt val när ni skall köpa eller serva er husvagn eller husbil. Vårt marknadsområde är Skellefteå, Umeå , Lycksele, Piteå och Luleå Vi är belägna i Kusmark . Annonsen har (1) bilder. Kom in till oss och gör ditt livs affär! Förutom fordon har vi en välsorterad tillbehörsbutik, med allt du behöver för din fritid.


Att hyra ett hem på hjul är billigare för dig eller arbetsgivaren, och betydligt mer hemtrevligt än att bo på ett anonymt hotellrum eller vandrarhem varje gång du jobbar borta länge. Hyr en husvagn istället så är du aldrig långt hemifrån, även om du är på bortaplan. Behöver du hyra en husbil eller husvagn ? Vi kan även erbjuda ett antal fordon där husdjur är tillåtna. Bokning sker senast dagar innan avhämtning.


Vi har alltid ett stort lager av nya och begagnade husvagnar , husbilar av olika fabrikat. Caravan Center I Umeå AB. Välkommen till Norrlands största Husbilsspecialist. Din leverantör av husbilar, husvagnar och campingtillbehör i Örnsköldsvik.


PJ Husvagnar är auktoriserade återförsäljare av Kabe och Adria husvagnar och husbilar och har sålt husvagnar och husbilar i Örnsköldsvik under många år. Vi har också ett stort utbud av begagnade husvagnar och .

Bland våra hyrbilar hittar du bl. Vill du Hyra husbil i umeå ? Du kan fylla i en förfrågan av hyrbil till vänster, helt utan förpliktelser. Väljer du att hyra av oss kommer vi göra allt vi kan för att du ska bli nöjd! Du behöver inte tänka på boendet.


Hos oss hittar du husbilsuthyrning i Sverige till bra pris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.