fredag 23 oktober 2015

Byggnadsmaskiner malmö

Förra året gick företaget med förlust. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har anställda och omsätter 2miljoner. Visa fler bolag på denna adress.


Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.

Ansvarig Magnus Peter Bergman år. Byggnadsmaskiner i Lund AB. Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Ja, registrerad för F-skatt.


Uthyrare av bygg- och anläggningsmaskiner . Allt kan du hitta här hos oss! Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Malmö. Postadress: Bjurögatan 34.

Besöksadress: Bjurögatan 34. Ekonomisk upplysning på rating. Vi är idag sammanlagt anställda. BYGGNADSMASKINER I LUND UTVECKLINGS ABs lediga lokaler, uthyrare och artiklar på lokalguiden. Information om Bjurögatan som ligger i Malmö.


Här hittar du karta över Bjurögatan samt alla. Välkommen till Bjurögatan i Malmö som ligger i närheten av bland andra gatorna Kosterögatan och Oljevägen. Created with Highcharts 5. Alla hus på Bjurögatan har. Arbetsförmedlingen - dagar sedan - spara jobb - mer.


I Malmö var det Kvadraten som bestämde. Skånska Cementgjuteriet var också en av de största delägarna i Eurockoncernen som via Cementa kontrollerade all cementtillverkning i Sverige, som producerade betong (Sabema), sanitetsporslin (Ifö), betongbyggnadssystem (Abetong) och byggnadsmaskiner (Dunapac) osv. Vi har även återuthyrare i . Vi ser gärna att den sökande har B eller C-körkort.


Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Vi vill med denna sida förmedla en så utförlig beskrivning av vårt företag och maskinsortiment som möjligt.

Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 5TKR. Sommartid skall släpet användas för transport av gräsklippare då luckan i flaket läggs . En serviceverkstad finns inrymd i en lokal. Kemikalier som används är smörjoljor och bensin. Den allra första verksamheten på fastigheten Långdansen var bl.


På fastigheten Långdansen finns . Finns i kategorierna: byggnadsmaterial. Branscher: Bygg- och arbetsmaskiner, uthyrning,. Firmatecknare: Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var . Stora som små bodetableringar?


Ring oss för ett kostnadsförslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.