tisdag 27 oktober 2015

Montering däck på fälg göteborg

Du kan självklart välja att skicka dina nya billiga däck till någon av våra monteringspartners. På så sätt behöver du bara boka en tid för montering när däcken har anlänt till monteringsverkstaden. Bythjul på nätet - Köp däck till rätt pris och spara tusenlappar, vi hjälper dig med att byta däck och fälg på däckverstäder i bla: Stockholm, Göteborg , Malmö,. Vi har ett av Nordens största verkstadsnät med över 9verkstäder, de är alltid redo att hjälpa dig med montering , balansering och byte av däck och fälgar. Vi hjälper dig med montering och balansering av dina däck.


Du kan köpa dina nya däck direkt från Mechanum, och få dem monterade och balanserade direkt på någon av våra verkstäder i Göteborg och Malmö – ett enkelt och smidigt.

Här hittar du våra prislistor för de servicetjänster vi erbjuder. Montering , hjulbalansering och däckskifte hos Däckia. Priserna presenteras här nedan och beror på vilken storlek du har på dina däck. Det tillkommer inga extra avgifter för.


Priset för däck och fälg tillkommer. Service- priserna gäller endast Däckias webbutik. Jag har precis köpt mina nya vinterdäck online och fick hem dessa idag, åkte sedan ner med dessa däck och mina gamla hjul ner till däckverkstan. På plåtfälg och aluminiumfälg tom 16″, 6:-.


Ange ditt registreringsnummer för att söka på hjul och fälgar som passar just ditt fordon.

Vi känner till de olika däckfabrikanternas anvisningar och har modern teknisk utrustning. Vad kostar en montering ? Vilken typ av fälg däcket sitter på spelar också in. Vi förvarar dina däck och när årstiden säger att det är dags så sköter vi skiftet åt dig.


Vi säljer, monterar samt balanserar däck och fälgar från ledande fabrikat till personbilar och lätta lastbilar. Vårt mål är att ha bra priser . Alla förare måste byta däck då och då. Däckmontering skiljer sig från att byta ut hela hjulet, som vid en punktering, eftersom hela däcket demonteras från fälgen och byts ut mot ett nytt däck. Du kan inte göra det själv, eftersom det måste göras i en verkstad med särskilda verktyg. De som har helårsdäck måste byta när . Det brukar man slippa undan när man köper nytt.


Då du har hittat de fälgar eller däck som du vill köpa är det väldigt enkelt att skicka iväg en beställning här på nätet. Du kan antingen välja att få dina däck levererade till en valfri adress, eller så kan vi skicka dem direkt till någon av våra samarbetspartners som kan montera fälgar och däck i Göteborg. Att välja att få dina nya . När du mottager varor inom kategorin däck och fälg från oss på NordenDäck så är det viktigt att du handskas ytterst varsamt med dem vid såväl mottagande som montering , innan du är säker på att allting är helt och fungerar korrekt. Har du alla de rätta verktygen hemma och viss vana så går monteringen . Vi håller din bil rullande.


Våra erfarna servicemontörer garanterar dig snabb och säker service.

Vi har moderna maskiner som klarar alla typer av däck utan att skada dina fälgar. Vi byter alltid gummiventil vid däckbyte och balanserar med miljövänliga vikter. Vi tar också ansvar för dina gamla däck , fälgar och . Alla jobb görs av vår egen proffsiga personal förutom lackjobb och mekaniska bearbetningar, samt . Skifte av hjul tillkommer .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.