måndag 26 oktober 2015

Giraff slipmaskin bauhaus

Oavsett om du ska ha en bandslip för grovslipning, eller en planslip för precisionsarbeten när du måste komma åt i trånga hörn så har BAUHAUS slipmaskinen. Optimal balans under arbete. VÄGGSLIPMASKIN MIRKA MIRO 9MED LÅNG HALS.


För dig som vill slipa dammfritt! Denna väggslipmaskin är utrustad med en lång hals, m, som gör det möjligt att . Vi har slippapper i alla storlekar och mått som passar allt från: Excenterslipar, Planslipar, Slipmusar, Universalslipar och Multiverktygsslipar!

Vårt stora sortiment av slippapper kommer erbjuda dig precis det slippapper du behöver till din slipmaskin ! Vårt slippapper kommer från en mängd kända leverantörer såsoRyobi, . Golvslip för band (Scorpion). Maskinen kan monteras ner vid transport. Slipkapacitet: ca 8-mper timme. Modellbeteckning ”Scorpion”.


Slipmaskin långhals, 2V, kg, kW, Visa detaljer Visa tillbehör. Håller på att renovera en ovanvåning och ska sätta gips, denna gips ska sedan spacklas och slipas.

Betongslipmaskin för golv, 2V, kg, kW, Visa detaljer Visa tillbehör. Ser att de har både på jula, bauhaus och rusta. Någon som har erfarenhet av dessa? Hur effektiv är en väggslip?


Billig giraffslip, något att ha. Köp och sälj Slipmaskiner i auktion och till fast pris på Tradera. Du kan hyra en EDGE slipmaskin på många ställen i Sverige och fler tillkommer hela tiden. Här hittar du en aktuell lista över alla uthyrningsställen. Hittar du ingen uthyrare i er region?


Fri frakt på alla beställningar över 7kr exklusive moms (9kr inklusive moms). Kunden i fokus På BAUHAUS står alltid kunden i centrum. Med vinkelslipen kan du slipa och kapa i nästan.


Bäst är att hyra en giraff för slipning för att det inte ska damma så mycket men annars slipar du ner ett helt rum med ledad slipkloss på skaft på en timme eller två, det ska bara putsas av med 100-papper. Handy Giraff - en liten smidig vägg- och golvslipmaskin. Det följer med både runt och triangulärt sliphuvud.


Väggslipmaskin, 2V, kg, kW, Visa detaljer Visa tillbehör. Ramirent har byggmaskiner för de flesta ändamål.

Smidig slipmaskin som är idealisk för slipning av väggar och tak. På BAUHAUS hittar du ett sortiment av kvalitativa takslipar och väggslipar från. Flex Giraff Okapi GSE5R Ännu en nyhet från Flex, denn kommer ersätta OKAPIN.


Bara förbättringar och . Click here to find similar. Hitta billigaste Volumair färgspruta tillbehör hos AllaAnnonser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.