tisdag 27 oktober 2015

Singel sten pris

Singel sten är naturens egen gåva. Den enda behandling som görs är att stenen siktas och delas in i olika storlekar. Eftersom singel stenen har slipats av naturen under tusentals år har den en mer rundad yta än . Angivna priset är för: Tipplass (ton).


Status: - Ange ditt postnummer.

Leveranstid: Ange ditt postnummer ! Starta mängdberäkning nu: . Brånahult (Berg), Igersdela. Okrossad (rund) sten som används till att gjuta på (under betongplatta) samt till utsmyckning i rabatter, dammar mm. Krossad småsten, används som alternativ till singel på trädgårdsgångar mm.


Vi är totalleverantören för dig som privatperson och anläggare. Allt från en leverantör- bästa logistik och pris ! Vet du vad du vill göra men inte vilket material du behöver?

Eller behöver du kanske hjälp med utförandet? Vår expert Sten har svaret på dina frågor! Sub-Categories: Bärlager (3). Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten. Välkommen till PriceRunner!


Beställning måste göras innan kl 14:30. Zontillägg bortom zon 1. Kontakta kundtjänst för pris. Pris exkl moms Pris inkl moms. Våra nio egna bergtäkter genererar ett stort antal fraktioner av mycket hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris. Vi har en uppfart som byggherren lagt med småsten o stenmjöl.


Vet inte om vi vill lägga sten på hela o jag har tänkt på singel istället. I trädgården kan man använda singel i olika storlekar och dekorera bl. Sten och singel är fint att dekorera med och ger ett effektfullt inslag i trädgården. Sjösten och singel 8-16mm.


Att dekorera sin trädgård – rabatter, krukor och gångar - med stenar blir allt vanligare.

Här får du både idéer och tips. STEN VITSINGEL 8-STORSÄCK. Traditionell singel lämplig för stora och mindre gårdsplaner, parkeringsplatser . Jag behöver kubikmeter singel eller mackadam att lägga runt huset och i diverse gångar mm.


En kubik väger ca ton så pris per kubik inkl moms hamnar på ca 2kr. Jag har aldrig tidigare köpt grus, sten eller annat, endast spannar sand som jag tog i bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.