torsdag 29 oktober 2015

Kakelskärare vatten

Om du inte är så van att arbeta med kakel så bör du ta reda på lite tips och trix innan du börjar, exempelvis varvtal och viss teknik kring kapningen. På BAUHAUS hittar du ett brett sortiment av kakelskärare och tillbehör för proffs och hemmasnickare. Med denna kapmaskin våtkapar du enkelt i både kakel och klinker. Vattnet gör att du slipper besvärande kakeldamm och tråget är lätt att tömma samt rengöra. Bordet (330x3mm) är vinklingsbart för gering upp till 45°.


Diamantklinga (180x22xmm) ingår.

En kakelskärare är oumbärlig när du ska sätta upp kakel. Det finns flera utmärkta manuella modeller, men för ungefär samma pris kan du finna en bra elektrisk maskin. Kakelskärare använder du för att kapa kakel och klinker. Ska man bara skära bort någon centimeter i kant från en rad plattor så går det utmärkt att göra med en manuell kakelskärare.


Tänk på ytan under bordet du skär på då vattnet från elektriska skärare rinner av. Jag gjorde allt med en fenhundrakronors motordriven bänksåg från Bauhaus - kakel, klinkers, jag skar t. Här gäller samma som för . Underbar grej faktiskt om man bortser från. Tänk på att alltid ha vatten i karet för klingans skull!

För våtkapning av kakelplattor. Levereras med diamantkapskiva med obruten bana Ø 1x 2mm, anhåll och hjälpanhåll 45°. Elektrisk kakelsåg för hemmabruk. Effekt 5W, 1mm diamantkapskiva. Bordsskivan går att vinkla.


Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! Eftersom kakel levereras i färdiga storlekar kan du behöva skära till dem för att de ska passa just ditt badrum. Det gör du allra enklast med en billig kakelskärare.


Med en sådant verktyg kan du vara säker på att de nya kanterna blir jämna och att kaklet inte skadas eller spricker. Det går också bra att använda en kakelskärare. Proffsverktyg för murning och plattsättning. Tramptraktor M Släp John Deere. Verktygsset T Barn Trä Del.


Det har även en praktisk inbyggd magnet, som samlar på sig de mindre metall partiklarna som befinner sig i vattnet , detta skyddar effektivt pumpen från skador. Den solida uppsamlingstanken för vatten är tillverkad i plåtstål, och har en smutsfälla utrustad med tvättbara filtermattor, som ser till att kraftigare . Fjädrande plattstöd och utfällbar linjal med gradering. Proffsskärare med robust konstruktion och fjädrande plattstöd.


Vid skärning större pla.

Du kan enkelt såga mitt i materialet eller i 45° vinkel. TS är utrustad med det innovativa vatteninneslutningssystemet med jetström, vilket innebär att vatten och slam stannar i uppsamlingstrågen och att arbetsmiljön hålls ren. Maskinen hanteras lätt av en person tack vare dess låga vikt och hoppfällbara ben och hjul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.