onsdag 28 oktober 2015

Pullman dammsugare

Jämför priser och läs recensioner på Dammsugare. Välkommen till PriceRunner! Med rätt tillbehör kan du ofta utöka användningsområdet avsevärt för din PullmanErmator-maskin. Med en längre slang t ex, utökas aktionsradien och med våra specialmunstycken går det ofta att komma åt på fler ställen.


Med rätt anslutningar kan maskinerna kopplas till olika kringutrustning. Kan förses med HEPA-filter.

Idealiskt för städning i offentliga miljöer. Anpassad för fint stoft, bygg-, slip-, gips- och betongdamm. Uppsamling i liters plastsäck. Utrustad med eluttag med automatisk . Eluttag för verktyg (max W) och automtisk filterrensning.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Kraftfull stoftavskiljare anpassad för fint stoft. Klarar såväl bygg-, slip-, gips och betongdamm.

Standard är även timräknare och vakuummätare för filterkontroll. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska handla på nätet.


Sveriges bästa sökmotor för shopping. Tystgående stoftavskiljare utrustad med finfilter (sköljbart) och H13-filter som klarar asbest kraven. Alla maskiner är inte bara utrustade med H13-filter, utan också konstruerade för H13-filter.


Det innebär en överlägsen stoftavskiljning, även när det gäller fint slip- och gipsdamm. Pullman S1 en nyhet i stoftavskiljar gruppen. Kvalificerad luftpulsrening gör att stoftavskiljningen inte bara fungerar under . Click here to find similar products. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion.


Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.