tisdag 27 oktober 2015

Fallskyddspaket tak

Enkel 2-punktsele för bekvämt arbete med snabblås för snabb på och avtagningVisa mer. Worksafe W 2p-sele click. Resultatet blir högre komfort, bättre säkerhet och därmed högre produktivitet.


Ytbehandling av högteknologisk TEFLON på väven ger . Sele med snabbspänne i benslingorna.

EN- normer för fallskydd. Förpackat med information om tillämpningar som ger snabb förståelse av risker. Personligt fallskyddskit för takarbete med information om hur fallskyddet används.


EN-normer för fallskydd. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid . TAKPAKET PETZL BASIC NEWTON FAST 1. Dessa fallskyddspaket ger ett bra fallskydd för dig som jobbar med arbete på tak.

Vi hoppas och tror att vi bara har blivit bättre nu! Jun Har kollat på byggahus. Det är billigaste jag hittar men är det funkis tror ni? Planen är att dra något rep eller slinga runt skorstenen och känna mig . Västen har fickor och är certifierad enligt EN4Klass 2. Paketet innehåller också en 20m förankringslina med ett löstagbart replås samt en förankringssling. Lämpligt för arbete på tak.


Ett paket för folk på tak begagnat men helt funktionstestat utan anmärkning! Din sökning gav ingen träff. Komplett fallskyddspaket för tak , plåtslageri, snöskottning eller annan situation där fallskydd krävs. Produktblad Herkules lina.


Användning av fallskydd är viktigt och inte komplicerat. Fallskyddskit för alla typer av takarbete på lågt sluttande och platta tak. Rengöring och försäkring.


För varje produkt tillkommer en avgift för ev.

Denna avgift varierar beroende på typ av verktyg, maskin och längden på uthyrningen. Sling för enklare inkoppling i . Rep med manuell justering av replås. Alla kitten är packade i väska för enkel transport till och från arbetsplatsen. Här hittar du fallskydd som är anpassad för tak och bygg branschen. Ett komplett enklare fallskyddspaket.


FALLSKYDDSPAKET BASELINE NOArt. Fellessons Bygghandel - Växjö Lagervara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.