fredag 30 oktober 2015

Billigaste elen

Här kan du se vilka elbolag som är billiga just nu. Läs det som intresserar dig och glöm sen inte att jämföra Sveriges elpriser och hitta det bästa elpriset för dig! Billigaste elbolagen just nu. Nedan är de billigaste elleverantörerna för rörligt pris, fast år, år och år i de olika elområdena.


Men att skriva elavtal med vilken elleverantör i Sverige som helst står dig fritt.

Kanske vill du ha ett elavtal som ger dig den absolut billigaste elen , eller så tycker du det är viktigt att ditt elavtal leder till att du kontrollerar varifrån din el kommer. Bara för att man har tecknat det billigaste avtalet en gång behöver det inte alltid vara det billigaste. Den som har rörligt avtal bör hålla koll på elprisernas svängningar, och den som har bundet bör se över sitt elpris några månader innan avtalet löper ut. Bor du i stor villa har du så klart mer att spara på att se . Villaägarna har listat vinterns billigaste elbolag. Läs listan där de lägsta elpriserna redovisas.


Här är elen dyrast och billigast. Siffrorna avser den årskostnad för el som småhusägare har i .

Elpriserna skiljer sig stort mellan Sveriges olika kommuner. Här hittar du den billigaste elen. Tranås Energi och Jämtkraft.


Villägarna har tittat på ettåriga fastprisavtal under november och december för . De stora eljättarna är varken dyrast eller billigast. Och det går att tjäna pengar på att välja rätt bolag. Privata Affärer - börsen, aktier, fonder, etf:er, sparande, aktietips, placeringstips. Hela gånger lägre – i rena kronor och ören.


Så mycket skiljer sig elnätskostnaden i Sveriges billigaste och dyraste kommun. Undersökningen gäller ett ettårigt fastprisavtal tecknat under november och december. Den visar att det finns stora pengar att spara genom att välja rätt. I genomsnitt skulle en konsument som bor i villa tjäna drygt 8kronor på att byta elbolag, skriver E24.


Du väljer bland elpriserna här nere och får upp en lista sorterad med de billigaste avtalen först. Klicka på elavtalet och kontakta elbolaget så får du ditt elavtal. Fast pris år:Ingetextra. Rörligt pris: Skellefteå Kraft .

Ett smart bostadshus byggs just nu i Stockholm. En av lägenheterna ska utrustas med system som automatiskt ser till att eldrivna apparater körs när elen är billigast och mest miljövänlig. Den elberoende svenska basindustrin har beställt en utredning om hur man får fram billigaste elen. Svaret var inte helt oväntat – med kärnkraft! Fiffigaste teleabonnemanget.


Smartaste fondsparandet. Fördelaktigaste avdragen. Och så vidare, och så vidare. Några idioter försöker slå i mig att detta är roligt och kallas valfrihet. Men jag tycker mest att det verkar som om någon försöker få oss allihop att bete oss som Skandiacheferna, . Norrbotten En hundralapp mer i månaden kan villaägaren i den sydligaste delen av Sverige få betala för sin el än villaägaren i norr.


Det kan bli effekten när Sverige om fem månader delas in i fyra elområden. Idag kostar en kWh lika mycket oavsett var elen i vägguttaget kommer ifrån – kärnkraft, vattenkraft, vindkraft, solenergi eller fossila bränslen. Vilken el som egentligen är billigast beror på hur man räknar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.