fredag 23 oktober 2015

Evenemang stockholm 2017

Törnrosa – saga, dans och. RAW comedy brunch Hilton Stockholm Slussen. Allt som händer i Stockholm hittar du på Evenemang. Biljetter till Jill Johnson.


Andra världskrigets Stockholm Köpmantorget.

Brolle i showen om Elvis, Cash and The Killer Göta Lejon. Lördag januari 12:- 16:00. Plats: So Stockholm , Stockholms län . Sök och boka dina biljetter till våra Evenemang i stockholm. Kalendarium över vad som händer i stadsdelsförvaltningarna. Med åren har Cirkus blivit ett allaktivitetshus med evenemang som konserter, kongresser, TV-inspelningar men framförallt teater, musikaler och shower.


Guide till Stockholm med Evenemang , Event, Nöje, Sevärdheter och Turistinformation.

I Stockholm arrangeras många evenemang året om. Friends Arena i Solna är svenska fotbollslandslagets hemmaplan och kan enkelt nås med kollektivtrafiken från Stockholms Centralstation. EM-kval: Sverige - Kroatien. Ett nytt år står för dörren, med mängder av evenemang i Stockholm. Bland annat kommer Nobelpristagaren Bob Dylan äntligen till huvudstaden.


GRATIS I STOCKHOLM är det självklara valet när du söker eller arrangerar kostnadsfria evenemang i Stockholm. Genom åren har sajten vuxit och är idag en väldigt uppskattad sida som delas frekvent i sociala medier. Hemsidan fokuserar på områdena nöjen, . Adress: Stockholm Comedy Club på Marquise Bistro . FEMALE FRIDAY med Elina. Den april är det åter dags för Stockholms breda kulturliv att bjuda in till en lila kväll med det bästa av allt som finns året runt. Bengan Jansson Ban Kapellet i Norrtälje.


Westerlund 1-26” Marquise Bistro Bar. Arkiverat evenemang : Stockholm 59° North. Sök i Sverige och internationellt konserter, biljetter, artister, kalendarium och evenemangsinformation på LiveNation.


Världens största sökmotor för konserter och evenemang.

Alladin -en komisk äventyrsmusikal med Markoolio och Claes Malmberg. Flera evenemang i Stockholm under lördagen gör att både bil- och kollektivtrafik påverkas. På Norrmalm och Östermalm kommer KTH:s evenemang Quarnevalen äga rum mellan och och påverka bland annat Valhallavägen, Odengatan, Sveavägen och Stureplan. Den hölls för första gången förra året i Jönköping och tusentals besökare kom och även ett sextiotal utställare var delaktiga.


En konferens om framtiden och utmaningarna för Östersjöregionen med fokus på kommunernas nyckelroll. Mer information och anmälan här. Event (uppdaterad) Placeringskvällar, temakvällar och placerargolf.


Boka in datumen redan nu. Den april är det Stora Placeringskvällen i Stockholm. Vi kan som vanligt lova spännande föreläsare .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.