tisdag 27 oktober 2015

Silky sekatör

Skandinavisk generalagent. Grönyte- Konsult står för produkter av högsta kvalitet, hållbarhet, ergonomi och effektivitet – med snabba leveranser och personlig service. Jest zaprojektowany tak by pasować do teleskopu Hayauchi (w zestawie śruby do montowania). Wymiana piły na sekator jest szybka i bezproblemowa.


Najwyższa japońska jakość i precyzja! Piła ręczna SILKY Gomtaro.

Ze średnim uzębieniem (zębów na mm), szerokość zęba mm, długość ostrza 2mm. Pistoletowy uchwyt pokryty gumą zapewnia pewny chwyt nawet w wilgotnych warunkach. Polecana w leśnictwie, sadownictwie i arborystyce. Verktyg för manuell beskärning.


Silky Accel Hopfällbar 274:-. Här finner du exempelvis grensågar, sekatörer, grensaxar och häcksaxar. Tänk på att välja modell utifrån arbetet som ska utföras då verktygen är anpassade för olika grenstorlekar och dylikt.


Jämför priser från 102 . I lager - Skickas omgående.

Sekatör Golden Star Mini. L är en sekatör för stora händer. Handtag i kompositmaterial för ett fast grepp och lätt vik. Används till mindre buskar och växter.


Passar för personer med både stora och små händer, samt de som . Handla enkelt och tryggt dina trädgårdsartiklar på Horto. Vi har ett stort kvalitétssortiment som vi levererar fraktfritt och snabbt! Den kom jag över av en slump. Det finns uppgifter i trädgården för en sekatör året runt. Samtidigt finns det alltid döda kvistar och grenar att klippa bort, hela säsongen.


Det här är en av mina favoriter, en sekatör från SILKY , deras Golden Star Mini. Sedan behöver du en såg också, det här är två varianter, också från SILKY. Det här är deras Tsurugi, den har ett lite smalare blad för att komma åt när det det är trångt i trädet. Japansk proffssekatör, dubbelskärig. Mycket lämplig för personer med mindre händer.


Kan även användas med vänster hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.