fredag 30 oktober 2015

Blomsterbutik kalmar

Här kan du komma in och frossa bland våra fina buketter och andra härliga blomsteruppsättningar. Vi har även butiken fylld med fina krukväxter för både inomhus och utomhus. Vi på Storgatans Blommor älskar bröllop och vi skapar . När du kommer in till oss så får du känslan av att du hamnat rätt med en gång.


Stort utbud av snittblommor, krukväxter, krukor mm.

I år firar Lindéns blommor på Storgatan i Kalmar 1år. Carl- Eberhard Lindén en grossistverksamhet där han sålde plantor, blommor och säsongsvaror. När hans dotter Inga sedan tog över företaget på 30-talet startade hon en blomsteraffär.


Idag är det Pontus Jacobsson som tillsammans . Pias Blommor , Kalmar , Sweden. Vi har gröna och blommande växter med en passande kruka. Och varför inte lägga till en chokladask, kolor eller te för den perfekta presenten? För dina krukväxter har vi näring, .

De jobbar mot både privatpersoner och företag. Skicka blommor och presenter i Kalmar. Vackra blombud redo att skickas omgående. Beställ vardagar innan kl. Kalmars största utbud av buketter med billig frakt.


Lifestyle WordPress Theme by themehit. Startsida Sök florist. Beställ blommor online och överraska med ett blombud redan idag. Löne- och inkomstuppgifter.


Uppvakta den du tycker om med ett blombud i Kalmar. Var du än befinner dig har det aldrig varit lika enkelt. Floristernas blombud levererar samma dag. Leverans samma dag i Kalmar. Allt för livet med växter - från blommor , krukväxter och allt du behöver för att odla själv, till jor gödsel, trädgård och utemöbler.


Blomsteraffär och handelsträdgård i Lindsdal, Kalmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.