måndag 26 oktober 2015

Nobina utbildning

Stockholm Vi har ingen annons ute för Stockholm just nu. Skåne Vi har ingen annons ute för Skåne just nu. Uppsala Vi har ingen annons ute för Uppsala just nu. Du kan prenumerare på vår utbildning och få ett mail när ny annons kommer ut genom att registrera dig Här!


Nedan finns en bild som beskriver vår antagningsprocess: Rekryteringsprocessen.

Nobina Akademin – bussförarutbildning för dig som saknar D-körkort! Nobinas bussförarutbildning är kostnadsfri, men du åtar dig att . Det är så jag vill ha det. Håkan Radevik, utbildningsledare på YrkesAkademin, hjälpte Erik med praktikplats genom att kontakta Nobina.


Kort efter avslutad utbildning fick Erik jobb på Nobina. Jag kontaktade Kattis på Nobina och berättade om Erik. Han gjorde sin praktik där och kort därefter sökte han jobb på Nobina som . Stora pensionsavgångar bidrar de kommande åren till att bussbranschen är på intensiv jakt efter nya förare.

Bussföraren spelar en stor roll . Nobina är först ut i Norden med egna självkörande fordon och Peter Hafmar till vänster och Henrik Dagnäs till höger från oss, samt Kristoffer Tamsons i mitten från. För attkunna söka vår utbildning ska du vara minst år gammal och haft B- körkort förmanuell växellåda i minst år. Jobbetkräver att du behärskar svenska i tal och skrift. SFB är en utbildning på veckor (två terminer), för dig som inte har svenska som första språk.


Du har rätt till studiemedel på heltid. Termin på SFB är en bussförarutbildning hos bussföretaget Nobina. Du kommer automatiskt in på utbildningen, om du klarar termin på SFB samt blir godkänd av Nobina.


För de som blir antagna till kursen utlovas fast jobb, gratis busskörkort och yrkeskompetensbevis. Behovet av bussförare är akut, säger Anna Karlsson på Nobina. Värmlandstrafik och Nobina har därför i nära samarbete med Arbetsförmedlingen startat en utbildning av nya busschaufförer. Enligt Nobina kan antalet dagar som en fadder är med variera, men chauffören UNT talat med säger att han . Halland skriker efter bussförare och därför har Nobina startat en egen utbildning i Varberg.


Under sommaren är det alltid kris, säger Lisabeth Englsperger. Hon är förarutbildare på Nobina Norra Hallan där timvikarierna inte räcker till för att lösa de ordinarie anställdas olika semesteransökningar. Då hör du hemma hos Nobina ! Du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet.

Personliga egenskaper och utbildning. Du är utåtriktad och flexibel – men framförallt tycker du om människor och ser en utmaning i att alltid ha nöjda kunder. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Vi värdesätter personliga egenskaper som innebär att du möter stressiga situationer . Aktie Nobina - all kursdata, kursdiagram och övrig kursinformation i realtid för dig som är svensk aktieägare.


Följ aktien Nobina på VA Finans. Vi bedriver trafik åt uppdragsgivare i hela landet, bland annat SL, Västtrafik och Skånetrafiken. Nobina Sverige svarar för cirka av den linjelagda kollektivtrafiken med buss i Sverige. Bussbolaget står för hela utbildningskostnaden och när man är färdigutbildad får man garanterad anställning . Du ska ha en akademisk utbildning samt minst 4-års erfarenhet med fokus på projektledning och förändringsarbete. Du bör ha kunskap om affärsdrivande faktorer samt vana av att arbeta i samverkan mellan IT och verksamhetens intressenter.


Erfarenhet från implementering av nya system är meriterande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.