fredag 23 oktober 2015

Stege 8 meter

En flexibelt konstruerad stege som kan växa vid behov. Glöm inte att staga eller förankra stegen ordentligt innan du börjar klättra. Stegdelarna kan användas var för sig, du får alltså två stegar i en. De kraftiga och sigma-formade sidoprofilerna . Jämför priser och läs recensioner på Byggtillbehör.


Välkommen till PriceRunner!

Stegen är tillverkad i C-profil och stegpinnar i fyrkantsprofil. Kan användas som stycken enkelstegar. Rekommenderas att stegen kompletteras med en stegfot. Stegar och byggställningar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris.


Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten. Många väljer att hyra en ställning men har du en egen ställning och en bra stege så får du större frihet. Med en stege jobbar du säkrareDu ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög . Om du inte når upp till en viss höjd kan du behöva en stege.

I vårt noggrant utvalda sortiment hittar du bland annat prisvärda bryggstegar, kombistegar och arbetsbockar. I vår e-handel kan du handla stegar och mycket mer enkelt och tryggt . TELESKOPSTEGE TELESTEPS ECO LINE LEAN-TO LADDER M. En stege med många fördelar! En teleskopisk stege som är perfekt i både stora och små utrymmen.


Justera enkelt stegen t. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Sortera efter: Nyhet, A-Ö, Pris. Wibe´s 2-delade yrkesstege är en flexibelt konstruerad stege som kan växa vid behov.


Från den mindre skruvdragaren till pumpar, blandare, kapmaskiner, dumpers, grävmaskiner, liftar, vagnar och bodar. Vi erbjuder stort utbud av bygg och anläggningsmaskiner. Fotstegets bredd: centimeter.


Maximallängd: meter. Hopskjuten längd: meter. Stegfotens längd: centimeter. Omdöme: Robust kombistege med kraftig aluminiumram och bra glidskydd på fotstegen.


KOMBISTEGE PROFFS GLASFIBER inklusive stegfot. Ytterstegens bredd 4mm.

Vangstycken tillverkade i glasfiber. Om man behöver 10m och får ,8m är det ju ganska nära. Enkelstege m , m , Visa detaljer. Användningsområde, Hus, Trädgård.


Lokaler, Byggarbetsplats, Garage. Målgrupp, Hemmafixare, Proffs. Materialspecifikation , Aluminium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.