fredag 23 oktober 2015

Kranbil helsingborg

Förutom traditionella lyft och transporter av baracker, tankar, maskiner etc. Vi transporterar, sjösätter eller tar upp båtar, beskär . Från lyft till trädfällning. Bygg- och entreprenadföretag eller kommuner som behöver kranbilstjänster har en given samarbetspartner i AkkaFRAKT.


Uppdragen varierar och kan bestå av allt från att lyfta och transportera arbetsbodar eller förse byggjobbare på 10:e våningen med tegel. Ohlssons kranbilar har många olika användningsområden.

För alla typer av unika lyft. Välkommen in till oss eller kontakta kontoret för att få den hjälp du behöver! Kranbilen används även . Våra kranbilar är utrustade med hydrauliska båtstöttor.


Få tag på en kranbil i Helsingborg. Behovet att ha anlita en kranbil kan vara många olika saker. Exempel är om man ska flytta hus eller stuga, montering av prefabricerade hus, transportera byggmaterial, flytt av båtar och friggebodar och en mängd andra moment som kräver höga lyft.


Den här typen av jobb är av naturliga . Långods, Entreprenadmaskiner, Fordon av alla slag, Containrar, Båtar, Ställningar, Maskiner Styckegods, Lantbruksmaskiner, Bärgning av bilar.

Olika sorters lyft med kran, Utläggning med . Höganäs skrot ängelholm, metallskrot köpes Ängelholm metallskrot skåne, metallskrot köpes skåne, skrothandlare helsingborg, skrothandlare höganäs, . Ralling tillhandahåller mobilkranar med en kapacitet på - 3ton samt mobila tornkranar och kranbilar med en kapacitet upp till 1tonmeter. Ralling har depåer placerade i Malmö, Helsingborg , Landskrona, Ängelholm, Hässleholm och Halmstad. Vi har även kompetens och maskiner. Företaget är även ansluten till . Jobbsafari recruiting on behalf of Occlutech in Helsingborg.


I vagnparken finns även hjullastare och motviktstruckar samt grävlastare. Med mångårig erfarerenhet i branschen utför vi lyft. Jämför och utvärdera kranbilar i Helsingborg ! Vilken kranbil är billigast och bäst? Begär gratis offerter här!


Få gratis offert avseende Hyra kranbil i närheten av Helsingborg. En Palfinger-kran på 1tonmeter och kranarm på meter har monterats på en Volvo FM 400. Ni vet väl att vi har en egen produktionsanläggning där vi i egen bergtäkt.


Vi levererar med vår kranbil och den kan även lyfta storsäckarna in i trädgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.