onsdag 24 maj 2017

Allmän ställningsutbildning

Allmän Ställningsutbildning. Syftet med denna utbildning är att öka kunskap och medvetenhet hos deltagaren, och säkerställa en trygg arbetsmiljö. Fallolyckor är den vanligaste dödsorsaken inom byggbranschen.


Det är ett av skälen till att utbildade . För att minska antalet olyckor och för att öka medvetandet om vad man bör tänka på vid arbete med ställningar finns fr.

Jobsafes utbildning är . Den som arbetar med ställningshöjder på 2–meter ska ha genomgått allmän utbildning. Den som leder eller övervakar arbetet ska ha minst samma . Genomgång av olika typer och fabrikat av prefabricerade ställningar. Att planera för rätt ställning, underlag, förankring. Att bygga, ändra och riva ställningar säkert. God förståelse i svenska språket.


Anledningen till utbildningen är att vi på ett radikalt sätt måste minska olycksfallen och skadorna i samband med ställningsbyggnad.

Arbetsmiljöverket har infört sanktionsavgifter till . Dessa olyckor får tyvärr ofta mycket allvarliga följder. Inte sällan är upphovet till olyckor oskicklig hantering och brister i kunskap hos dem som bygger ställning. Detta gäller oavsett tidigare erfarenheter. Säkra lyftutbildning webb – Teoretisk 2. Fallskyddsutbildning grund . Efter utbildningen har studerande färdigheter i att uppföra, riva och förändra byggställning på – meters höjd enligt gällande föreskrifter. Vistas säkert i ställningen.


Vi talar svenska, engelska, jugoslaviska, polska. Vi erbjuder allmän ställningsutbildning för arbeten på 2-meters höjd. Kursen vänder sig till dig som ska montera, justera och demontera ställning eller leda sådant arbete. Efter utbildningen blir du certifierad ställningsmontör – ett krav från arbetsmiljöverket för att bygga ställning över meters höjd.


Innan kursstart skickar vi . Det handlar om din och dina arbetskamraters säkerhet och hälsa! Syftet med föreskrifterna är att förebygga ohälsa och olycksfall i arbete med ställning och väderskydd. Alla som bygger, river eller förändrar en ställning skall ha genomgått allmän ställningsutbildning mellan 2-meter.


Denna del måste vara klar och godkänd senast månader efter anställningsdatum.

Ett litet företag med stort hjärta. Vår vision - en säkrare arbetsplats. Särskild information om hantverkarställning. Höjd max meter utformning av ställningen framgår av en generell monteringsinstruktion. Höjd max meter, utformning av ställningen framgår av en generell monteringsinstruktion.


Utbildningsbevis krävs inte). Uppgifter vi behöver för att kunna behandla er beställning: Personnummer. Vi har olika ställningskurser som vi arrangerar.


Vi har även särskild information om rullställningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.