tisdag 23 maj 2017

Beck sista dagen

Prova veckor gratis - utan bindningstid! Streama via din dator eller våra appar. When the car finally pulls over, the driver gets out and shoots at them, killing one of the officers in cold.


Detta trots att han verkade sugen på pension i senaste filmen ” Beck : Sista dagen ” , men han får vänta ett tag till. I går, fredag april, var det premiär för ” Beck – Sista dagen ” hos C More Play.

Det är en bra film, den bästa ”Beck”-filmen på länge (läs min recension här). Peter Haber som Martin Beck och Kristoffer Hivju som Steinar Hovland. Samtidigt har ”Sista dagen” ett väldigt öppet slut, som ställer frågan om en fortsättning för . Premiär för Beck - Sista dagen hos C More och C More Play.


Två trafikpoliser försöker stoppa en bil som kört för fort under ett stilla morgonpass. När bilen till slut stannar skjuter föraren kallblodigt ihjäl en av poliserna. Sommarens första dag blir lång för Beck -gruppen, då mördaren har fler offer på sin lista.


Beck Sista Dagen online gratis Beck Sista Dagen swesub senu Beck Sista Dagen.

Se filmer online på Viaplay. Manuset har fortfarande en och annan ”jamen-kom-igen-stund” men med de positiva aspekterna i åtanke kan de komma undan de förvisso onödiga och fåniga hålen med en blinkning. En trafikpolis skjuts kallblodigt ihjäl av en fortkörare. Mördaren lyckas komma undan utan och händelsen utlöser genast ett stort pådrag och rikslarm utfärdas.


Då var vi framme vid den absolut sista Beck -filmen…eller? Här har Martin Beck slagit huvudet i kaklet och ser ut att vilja spy inför synen av sin arbetsplats. All lust kring sitt yrke, och i förlängningen, sitt liv har försvunnit. Han är trött, sliten och vill inte vara med längre.


Han funderar att hänga upp pistolen för . Filmen Beck - Sista dagen. En insats mot en fortkörare slutar med en skottlossning där en trafikpolis skjuts till döds. Marin Beck vill säga upp sig, med omedelbar verkan. Har har kommit till vägs . Jämför priser på Beck : Sista Dagen Blu-ray-film.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Den 34:e Beckfilmen Sista dagen börjar med att Beck går in till nya chefen och säger upp sig. Sen sker ett polismord och Beck måste kasta sig in i utredningen.

Själva polismordet är resultatet av att några trafikpoliser försöker stoppa en bil som kör för fort. När föraren inte stannar tar de upp jakten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.