fredag 26 maj 2017

Hyra högtalare helsingborg

Paket som är lämpade till när man ska spela musik och tala på togmöte eller idrotsevenemang Paket som är lämpade när när man har band eller trubadur som ska spela Paket som är lämpade till när man har egen mixer och bara behöver högtalare Enstaka ljuseffekter men även paket som kan förhöja stämningen . Bra utrustning för olika typer av fester, bröllop m. Fungerar i allt från mindre lokaler upp till större. Mixerbord för inkoppling. Hyr DJ, Ljud och underhållning till festen på SMAK produktion.

Vi finns i Halmsta Helsingborg , Göteborg, Stockholm. Vi hyr ut det mesta inom lju ljus och scenutrustning. I menyn till vänster kan ni se delar av vår uthyrningspark. Söker ni något som inte står med i listan så. Listan nedan gäller så länge.


Filborna industriområde) . Fremlab erbjuder anpassade helhetslösningar för lju ljus och bildteknik till företag och privatpersoner. Dessutom är vi specialister på ljussättning av scener, lokaler och byggnadsfasader.

Fremlab är återförsäljare av BOSE, Crestron, Panasonic, Sennheiser. Här kan du hyra ljudanläggningar till bra priser till din studentfest, bröllop, avslutning, kick-off eller fest. Norrlyckegatan 1 Ödåkra Tel. DJ in a box ljudanläggning inkl. Trådlös högtalare med batteritid på flera timmar.


Hyrpriserna varierar och beror bl. Vi har ett stort sortiment av utrustning såsom högtalare , slutsteg och lampor, ståbor barstolar, VIP-stolpar, LED-skärmar, och allt därtill. Oavsett om du söker en speciell produkt, har ett antal specifika krav, eller endast har en idé om vad du vill uppnå så ring eller maila oss så hjälper vi dig. Hyra Privat: Betalning vid . Experten inom konferensteknik, ljudteknik, ljusteknik och AV-teknik i Helsingborg.


Vi hyr inte bara ut tält i alla storlekar i Helsingborg med flera ställen, utan har även uthyrning av ett stort utbud av inredning, möbler och tillbehör för att ge helheten. Genom att kombinera hyra av ett partytält med rätt tillbehör får ni en professionell lösning. Vi ger bra service och erbjuder våra lösningar till rätt pris.


DJ-utrustning, billjud och scenljus från välkända varumärken. Hos oss kan du hyra studentflak, ljudsystem och dekorering. Jag tänkte kolla mer er som kan ljud och sånt (sett en hel del här på forumet) om ni kan hjälpa mig att hyra rätt högtalare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.