onsdag 31 maj 2017

Kommande försäljning stockholm

Bergsunds Strand 3 4tr. Varmt välkomna in till en härlig 2:a med toppläge i Hornstull! Fastighetsbyrån, din Fastighetsmäklare i Stockholm. Unik etagelägenhet om 1kvm, med rum, två badrum, en stor terrass samt en balkong där du har vattenutsikt från båda! Lägenheten har två separata ingångar och ett fantastiskt ljusinsläpp över ytorna.


Lugna och trivsamma kvarter.

Genomgående planlösning med balkong och högt i tak. Välplanerad sekelskifteslägenhet i gårdsläge. Bli kontaktad av mäklaren. Jag är intresserad av bostaden. Jag vill bevaka slutpriset.


Villa i Stockholm , StockholPå bovision. Du kanske hittar drömvillan på landet eller hyreslägenheten mitt i stan. Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt på Södermalm eller Gamla Stan i Stockholm ? Eftersom våra mäklare och butiker finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha.

Med ett genuint intresse för bostäder och försäljning bedriver vi fastighetsmäkleri på, enligt oss, Stockholms vackraste och mest färgstarka stadsdel. Vårt Södermalm ligger oss varmt om hjärtat och det är med stolthet vi hjälper just dig med din stora affär. Med lång erfarenhet av mäkleri på Söder har vi sålt i stort sätt alla . Vi satsar inte på att vara störst, utan att vara bäst.


BOSTHLM förmedlar lägenheter och villor i hela Stockholm. Scrolla nedåt här på sidan för att upptäcka alla de. Bostadsrättslägenhet på rum, boarea m² är borttagen. Vårt dedikerade team för nyproduktion består av mäklare med lång erfarenhet av att förmedla nyproducerade bostäder i Stockholm , Göteborg och Skåne. Köpa eller sälja bostad i Stockholm ? Kontakta våra mäklare i Stockholm ! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende i Stockholm.


Du kan även filtrera fram din nya bostad genom att använda vår söksida. Stort projekt mitt i Stockholms största IT-. Gårdslängorna - stadsradhus i natursköna om. Vår långa erfarenhet av både fastighets- och lägenhetsaffärer i kombination med ERAs utsökta marknadsföringspaket och breda kontaktnät, leder till lönsamma och smidiga affärer. Bostäder i centrala Upplands Väsby Upplands Väsby.


Vi hjälper gärna dig med tips och råd om hur du ska gå tillväga vid köp och försäljning av just din bostad. Ring oss om du vill göra en trygg och . Här finns de grå klipporna, båtlivet, trähusen och den lite karga grönska vi förknippar med skärgårdslivet, bara kilometer från Slussen i Stockholm.

Vårt fokus på design, emotionell visuell kommunikation och smart marknadsföring utmanar en likriktad bransch. Vår vision har gjort oss till en av världens mest omskrivna mäklarfirmor. Kommande försäljning Stockholm Vasastan – HusmanHagberg din lokala fastighetsmäklare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.