onsdag 24 maj 2017

Elektrisk plåtnibbler

Elektriska nibblers och saxar. Visa filter Stäng filter. Kapacitet stålplåt: mm. Kompakt och smidig plåtnibbler med mycket goda manövreringsegenskaper, snabb och gradfri klippning.


Säljs i befintligt och fungerande skick!

Maskinen klarar 2mm rostfritt, 6mm stål och mm aluminium. Det är så att jag skall köpa ett verktyg för att kunna klippa i plåt och rostfritt, ca mm tjocklek. Frågan är vad man skall ha? En elektrisk plåtsax eller en nibbler? Vad är egentligen skillnaden?


Begöver kunna klippa runda snitt och även runt hörn. Det skall vara lätt och smidigt nog att kunna manövreras med . HÄCKSAXAR, elektriska , två st.

Västerviks Auktionsbyrå. En plåtnibbler hittar du hos expondo till ett förmånligt pris, utan att behöva tumma på kvaliteten. Vi har ett stort urval av elektriska verktyg – här hittar du bland annat rejäla polermaskiner, kraftfulla mejselhammare och svetsar med hög prestanda.


Ett välsorterat utbud inom segmentet hantverksutrustning med andra ord. Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Här har vi samlat alla nätdrivna maskiner för plåtbearbetning från Bosch, Flex, Dräco och Makita.


Typ nibblelverktyg, plåtsaxar, rörbandslipar, metallsågar etc. Plåtnibbler , Plåtnibbler , hand och maskin. Kraftig plåtnibbler i högkvalitet Verktyget är i nyskick och endast använt vid ett tillfälle. Det finns som bekant många olika sätt och maskiner för att våldföra sig på plåt, själv var jag till helt nyligen övertygad om att en elektrisk plåtsax vore. Jag har tryckluftsdriven plåtnibbler , det går bra att klippa men vilket helvete det är att städa, vanlig plåt kan man använda magnet men aluminium.


Jag köpte en elektrisk plåtsax fråm Verktygsboden. Jula har den också för en femhundring. En kommer Caprin att få känna av.


Sen kommer jag ändå att köpa Biltemas lilla tryckluftsstickåsg, mest för att den tar vanliga bågfilsblad. Såg denna nibbler när jag kollade på plåttak på byggmax.

Vet någon hur den funkar? Tillbehor ovriga elverktyg Tillbehor till platsaxar Kornare for platnibblare Makita.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.