tisdag 23 maj 2017

Nytt tak

Vi kan legge taket for deg, eller vil du heller legge det selv? Vi gir deg mulighetene men det er opp til deg. Begynner taket ditt å skrante? Har du oppdaget fukt i undertaket på loftet eller ved gjennomføringer? Har takstein eller takplater begynt å skli ned enkelte steder?


Renner det vann fra spekker i takrenner og nedløpsrør?

Da er det på høy tid å investere i et nytt tak ! Takstein av betong, Zanda . Produkter til det nye taket ditt? I Nor-Dekk AS møter du kun fagfolk som har lang erfaring med tak og takprodukter. Vi hjelper deg med taket!


Trenger taket ditt å rehabiliteres, skiftes ut eller repareres hjelper vi deg gjerne. Velg mellom plater, betong- eller tegltakstein, torv eller tre. Et godt tips er å prøve vår . Med maling for takstein blir taket godt som nytt , til en brøkdel av prisen for ny stein.

Har nettopp mottatt et pristilbud på nytt tak. Alt er på etasje og hele tomten er helt flat. Hvordan synes dere dette pristilbudet er? Har dessverre ingen andre tilbud å sammenligne med enda.


Pristilbud på nytt tak - Tak. Ståltakplater er plater med ei hel stripe av takstein. Derfor kan du ganske enkelt legge et nytt tak oppå det gamle på kort tid.


Samtidig har du et tett tak under arbeidet. Et nytt tak er et stort prosjekt. Men du kan spare penger ved å lage noe av det selv. I tillegg til ordinær takfornying av betongstein, ståltak, etc. Dette produktet heter Hypertectum og er basert på Polyretan som er utviklet slik at det er lett både å tett og fornye gamle, flate tak.


Det kan imidlertid se nytt ut etter at dette arbeidet er utført. I og med at betongoverflaten på steinene endres over ti er vår erfaring at malingen sitter dårligere på gammel takstein enn ny. Malingen på det nymalte taket vil derfor normalt ikke ha samme levetid som originalmalingen hadde, sier Roll Lund. Bekymrer du deg for taket ditt, og lurer på hvordan du skal gå frem? Her følger noen råd som kan gi deg ett bedre grunnlag for å ta en avgjørelse.


Nå er det siste sjanse for å bytte tak før vinteren. Bestiller du en taksjekk i dag kan du ha nytt tak i stein, decra eller shingel på plass før snøen kommer.

Taket på huset ditt utsettes tidvis for ekstreme påkjenninger, og må normalt skiftes cirka hvert 30. Selv et godt shingeltak varer ikke evig. Etter noen tiår fortjener det avløsning av et nytt. Og det lønner seg selvfølgelig alltid å legge nytt tak før lekkasjer, som lett kan gi omfattende skader, oppstår. Jeg synes ikke 1lapper for nytt tak var noen upris i det hele tatt, det andre tilbudet er jo bare tøys, det er grenser for hvor moro det er å ha spart penger når vannet renner inn og du sitter der uten noen muligheter med tanke på garanti eller lignende og forsikringsselskapet ditt ler av dine krav om . Hus, hage og oppussing: Noen som vet ca pris det vil koste å få lagt på decra som blir lektet oppå shingelen som ligger der idag.


Tenkte da å leie inn et firma til å gjøre jobben, hørt med 2-firma nå å helt utrolig hvor stor forskjell som var på prisene og det var dyrt alle . Nå gjør vi det trygt og enkelt for deg! Takshingel – et bunnsolid takbelegg. Norske værforhold gjør at taket skal motstå både frost, snø, regn, sol og ikke minst vind.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.