fredag 26 maj 2017

Bästa mobilkameran 2017

I våra tester har vi hittat en handfull som imponerar lite extra. Dessutom samarbetas det med auktoriteter på området som i fallet med Huawei Pdär Leica sägs ha ett finger med i spelet. Med artificiell intelligens. Det är ju ändå skärmen som är central, det är den vi fyller med allt innehåll som mobilen i praktiken är till för.


Skarpa blir även bilderna vi tar med kameran , även om det är tydligt att Moto Z inte når upp i samma klass som de bästa. Jag vet redan allt jag vill .

Uppdaterad för months ago. Hur långt har mobilkamerorna kommit, kan de verkligen ta lika bra bilder som en kompaktkamera? Svaret är ett lite tvetydigt . Hitta en telefon som passar dig bäst. Därför undrar många användare vilken enhet som har snyggast design, de senaste komponenterna och bäst prestanda. Ett annat kriterium som också är viktigt för många är hur bra kameran i en telefon är.


Faktum är att alla stora telefonmärken endast har släppt telefoner med både fram- och bakkameror . Våra mobiltelefoner får mer och mer också ta över rollen som kamera: mobilen är ju ändå alltid me så det är supersmidigt att alltid kunna plocka upp mobilkameran och fånga vardagsögonblick. Men hur långt har mobilkamerorna kommit, kan de verkligen ta lika bra bilder som en kompaktkamera?

Mobilkamerorna utvecklas snabbt och året modeller tar bättre bilder än någonsin. Knäpper man en bild i bra ljus av exempelvis . Mobilerna får till exempel utstå ett tuffare batteritest, ett nytt snabbladdningstest och ett förlängt stöttålighetstest. Vi går igenom testet och listar telefonerna. Vad är skillnaden mellan de bästa mobilkamerorna från Samsung, Apple och Huawei?


Vi berättar vad du ska titta efter när du väljer mobilkamera och tipsar om några bra bildredigeringsappar. Den filosofin har nog aldrig varit mer sann . För ett tjugotal år sedan var det viktigaste med en mobiltelefon att kunna ringa och skicka sms. Hade man en lite modernare telefon kunde man kanske ta sig ut på någon internetsida, men med begränsad framkomlighet. Idag känns den verkligheten väldigt avlägsen. En mobiltelefon idag är mer än bara . Hur bra är kameran , hur låter ljudet och håller batteriet länge.


Vi har testat android mobiltelefoner. Se vilken mobiltelefon som blev bäst i test här. Färska siffror visar att en bra bit över . För några veckor sedan meddelade kameraexperterna på DxOMark att kameran på Apples Plus är världens bästa mobilkamera och fick poäng i deras tester. Det är riktigt bra och satte Apples nya mobiltelefoner i toppen av DxOMarks lista.


Nu är Apple inte längre ensamma på förstaplatsen då . I februari stod tillverkarna på rad på Mobile World Congress i Barcelona för att visa upp de senaste och bästa av de kommande mobiltelefonerna.

Plötsligt kändes förra årets modeller mossiga och förlegade. Sedan dess har vi, inte speciellt tålmodigt, gått och väntat på att äntligen få lägga vantarna på dem i . HTC Uhar fått det högsta betyget någonsin vilket gör att HTC kan marknadsföra Usom den mobil med bäst kamera någonsin. Så tar du den bästa selfien. Har du lagt märke till att vissa alltid ser sagolika ut på sina selfies på sociala medier?


Förtvivla inte – om du använder dig av de här knepen kan även du få suveräna profilbilder. Citera fleraCiteraSvara. Vi gillar inte samma saker och alla använder sina mobiltelefoner olika mycket och på skilda sätt. Har du lagt undan digitalkameran och tar alla bilder med mobilen nu för tiden är det viktigt att mobilkameran kan ta bra bilder.


Den bästa mobiltelefonen är den som passar dina behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.