tisdag 23 maj 2017

Nofa liftar

Lastbilsliftar med förare. Arbetshöjd meter under marknivån och upp till 1meter. Det här liftarna kör du själv med b-körkort. Robusta byggliftar med arbetshöjd mellan 9-meter.


Terränggående liftar för ömtåliga.

Vi är ett ungt och dynamiskt team av välutbildade och engagerade personer som har ett gemensamt mål: “Vi gör vårt yttersta för att kunden ska lyckas med sitt arbete”. Om du behöver råd med vilken lift som passar bäst just för ditt uppdrag eller behöver du hjälp med ansökan av uppställningstillstånd? Förvärvet innebär för Kranpunkten att vi förstärker vår närvaro i Stockholm och blir den största aktören i Sverige vad gäller skyliftar och lastbilsburna liftar upp till 1meter, med både ändamåls enliga lokaler samt . Det nya företaget kan erbjuda mer omfattande service för sina kunder och i fortsättningen får kunderna tillgång till ännu bredare tjänstesortiment för liftar allt ifrån . Karta och vägbeskrivning. Kontaktuppgifter till NOFA Lifts you up Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget.


Förra året gick företaget med förlust. Det sitter endast män i styrelsen.

NOFA Hyrmaskiner hyr ut liftar och arbetsplattformar till företag och privatpersoner. Vi tillhandahåller marknadens bästa teknik och de bästa förarna som är både hjälpsamma och säkerhetsmedvetna. Janneniska AB är det ledande nordiska uthyrningsföretaget för skylifts. Vår personal och våra liftar står tillgängliga för att utföra alla utmaningar, dygnet runt. De tillhandahåller marknadens bästa teknik och de bästa förarna som är både hjälpsamma och säkerhetsmedvetna.


Företaget tillhandahåller de bästa möjliga, men framförallt säkra arbetsredskapen för sina kunder. Personal och liftar står tillgängliga . Byggnadsställningar Linköping Lipac Liftar , ab. Previous PostPreviousNext PostNext . Nybyggets Maskinuthyrning.


PLATS: KISTA Nofa och Janneniskas största drottning 104:an har varit på besök vid bygget av det nästan 1meter höga Victoria Tower. Hon användes bland annat till byte av glasrutor och svetsning av plåtar. FILMINSPELNINGAR Film PLATS: Runt om i Stockholm Många av Nofas liftar har under året och det gångna året . Genom att förena våra krafter kan vi erbjuda våra kunder ännu mångsidigare och bättre service, säger Joackim Olsson, vd för Nofa Masknuthyrning AB, i ett . När du är i behov av en heltäckande och lärorik liftutbildning i Stockholm så ska du vända dig till oss på NOFA.


Det är viktigt när du väljer liftutbildning att du.

Vi har många års erfarenhet av liftar av alla olika slag och det finns ingenting som är nytt eller okänt för oss. Du kan därför känna dig trygg när du . NOFA har Sveriges största och miljövänligaste billift-sortiment. Vill man nå högre än så har vi liftar med förare från meter upp till 104m. Utöver att vara samarbetspartner till Tunnelrun försöker Nofa.


Idag har Nofa Sveriges största och miljövänligaste billift-sortiment. NOFA -liftarna kommer allt från meters fyrhjulsdrivna pick-ups upp till m liftar på Mercedes chassi. Alla bilar kan köras med B-körkort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.