tisdag 23 maj 2017

Dammfälla för hemmet

FTX aggregat, värmeåtervinning och köksfläktar till privatpersoner, föreningar och företag. En film från Komfovent som förklarar det mesta du behöver veta om val av ventilationsaggregat till hemmet och fördelarna som till- och frånluftsventilation ger för hälsan. Den förklarar skillnaden mellan roterande värmeväxlare och plattvärmeväxlare. Filmen ger också råd om vad man bör tänka på till exempel vid val av filter.


Antibakteriella produkter i hemmet är därför inget vi rekommenderar. Däremot bör man gärna välja parfymfria rengöringsprodukter eftersom vi ofta utvecklar överkänslighetmot just parfymämnen.

För den som har allergi är det också viktigt att hålla dammnivån hemma låg och undvika dammfällor eftersom . Ventilationsrengöring förbättrar inomhusmiljön och minskar risken för mögel, fuktskador och allergier. Läs mer om rengöring av ditt ventilationssystem här. Att städa kan vara tråkigt, för vissa något av det tråkigaste som finns, men det behöver inte vara jobbigt eller involvera kemikalier. Här är några enkla, roliga och tidseffektiva sätt att få det riktigt rent i ditt . Jag har kollat runt på detta tidigare, att filtrera damm hemma, men hittar bara dyra avancerade luftreningsapparater. Det enda jag vill är att rena bort dammet, inte lukt, rök, etc.


Det finns många typer av luftrenare som är utformade för att användas i hemmet och vilken som passar bäst beror på vilket ämne det är som du vill ta bort.

Ett sätt att förebygga besvär från hemmiljön är att välja bort heltäckande mattor och undvika dammfällor , eftersom damm kan irritera luftvägarna och innehålla . Med husdjur i hemmet blir belastningen hårdare. Ett smutsigt frånluftsdon i badrum. Många av våra kunder blir förvånade . Lampskärmar, målningar och hängande dekorationer är alla dammfällor som måste rengöras regelbundet, innan dammpartiklarna blir luftburna. Om du har parkett eller linonium. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner.


Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Så min tanke var att göra en liten snikpiffning, göra mig av med några av skåpen, köpa hylla med korgar istället och åtminstone försöka få det att bli lite mysigt. Jag tänker mig vitt och grått, det är . Be dem planera köksskåp som går ända upp till taket!


Nu blir det bara en onödig dammfälla … Höga socklar…tar onödigt utrymme och är. Ni vill ha det där typiskt svenska hemmet : en trävilla i lummig trädgård. Det verkar som det är just ett sånt hus ni fått.


Köket exempelvis är ett prov på det.

Som kund hos oss får du även tillgång till. Rengöring av fläktmotor och kontroll av aggregat. Byte av klippbart filter för de vanligaste fläkttyperna. Gäller ej specialfilter, pås- filter eller dylikt.


Det är oftast jätteroligt men man kan lätt bli stressad om hemmet inte riktigt är i presentabelt skick. Snabbstäda genom att fort röja undan i hallen som ju är det första man ser, in med. Dra fram och rengör bakom, det är en riktig dammfälla.


Torka sedan av dörrarna så inga fingeravtryck blir kvar. Antika möbler drar blickarna till sig i hemmet , men är också ofta riktiga dammagneter. Du ska dock aldrig damma dessa känsliga föremål med en fuktig trasa.


Mattor, gardiner och sängkläder är verkliga dammfällor. Mattor måste därför dammsugas regelbundet och sängkläder skakas ute i friska luften för att .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.