fredag 19 maj 2017

Svets och smide göteborg

Smidesverkstäder - smidesverkstäder, smidesarbeten, byggnadssmide, smide , smidesprodukter, järnsmiden, svetsning , byggsmide, smidesföretag - företag, adresser, telefonnummer. Svets Och Smide - företag, adresser, telefonnummer. Förra året gick företaget med vinst. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen.


Företaget har anställda och omsätter miljoner.

Vår profession är inom nytillverkning, reparationer och svetsarbeten på såväl stora som små stålkonstruktioner. Stefan, som ursprungligen kommer från Kiruna, har lång erfarenhet i branschen, bl. Nordsvets började i liten skala i gamla industrilokaler i Gunnilse strax utanför Göteborg , men växte sig snabbt större.


Vi har också gjort omfattande tak och väggarbeten i köpcentran så som exempelvis i Östra Nordstan i Göteborg. På vår välutrustade verkstad utför vi bockning, plåtbearbetning, rostfria arbeten, konstruktion, svetsning och montagearbeten. Vi arbetar med alla metaller men är specialiserade på arbeten i mässing.


Vi hjälper dig att komma i kontakt med och få offerter från erfarna svetsare.

Fyll i formuläret nedanför så ser vi till att du inom kort får svar från upp till fem kvalitetssäkrade proffs. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan. Bolaget skall driva svets - och smidesverkstad samt idka därmed förenlig verksamhet. VÅR HEMSIDA ÄR UNDER KONSTRUKTION.


Kontakta oss för information eller offert: Peter. Vi når enkelt våra kunder i Göteborgsregionen och Halland från. Stålstommar Krokslättsfabriker. Med egen tillverkning, och kunniga svetsare och montörer, hjälper vi dig från skiss till färdig produkt. Välkommen till Göteborgs Stängsel och Smide AB vi är ett familjeföretag som säljer och tillverkar smidesprodukter till både privatpersoner och företag.


Spanien hetare än någonsin för svenska bostadsköpare. Rekordmånga svenskar väljer nu att slå till på en bostad i Spanien. Alla siffror anges i hela tusental. Resultat efter finansnetto. Visa fler bolag på denna adress . Hitta adress på karta, kontaktinfo, nyckeltal och befattningar.


Ansvarig Håkan Karlsson år.

Bokslut, styrelse, F-skatt, telefonnummer. Ja, registrerad för F-skatt. Smide in Göteborg , reviews by real people. Verkstäder för metallegoarbeten .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.