fredag 26 maj 2017

Skogs och lantbrukstjänstemannaförbundet

Fackets roll är att skapa balans och garantera demokrati i arbetslivet genom att företräda arbetstagarsidan. Höger-klicka och välj kopiera genväg). Medlemmarna arbetar till exempel med virkesmätning och golf och med utbildningar och organisationer som naturbruksgymnasier, . Skogs- och lantbrukstjänstemannaförbundet.


Ordförande, Anders Nilsson. Förbundstidning, SLF-nytt .

SLF är det lilla förbundet med de stora möjligheterna, vars. Skogs-och Lantbrukstjänstemannaförbundet (SLF) organiserar de som jobbar inom golfen, lantbruket, jägareförbundet, virkesmätning, naturbruksgymnasierna, och inom studiefrämjandet. Du kan känna dig trygg med att du får ett bra skydd även i fortsättningen. Här kan du läsa mer om dina nya försäkringar.


Arkivinstitution Arkivinstitution TAM, Beståndskod 10 Landskod SE, Arkivschema Enskilda arkiv. Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, m. Avtalet är ettårigt och det totala utrymmet är procent och följer därmed industrins märke. Medlemskapet i OFR omfattar verksamma inom offentlig sektor . Om du skulle gå bort kan dina anhöriga drabbas av oväntade kostnader.

Kontaktperson: Henric Lagercrantz. Det kan till exempel handla om golf och virkesmätning. Studiefrämjandet, som är med i Jägareförbundet och 4H-gårdar, samt . Vill du få tillgång till hela artikeln? Detta fackförbund vänder sig till och organsierar tjänstemän inom områdena virkesmätning, lantbruk, golf, naturbruksgymnasier, jägarförbundet, 4- H verksamhet samt studiefrämjandet. Organisationen jobbar både . Ingår i arkivbildare, Alternativt namn, Verksamhetstid.


De våldsamma skillnaderna i storlek mellan förbunden kunde vara ett problem i sig. Sifs medlemmar utgjorde mer än en fjärdedel av medlemmarna i TCO:s . Arbetsmarknadsdomstolen inrättades. TJÄNSTEMÄNNENS CENTRALORGANISATION – TCO fackförbund med tillsammans miljoner medlemmar.


Sveriges största söktjänst för öppettider. Besöksadress: Sven Palms allé Järfälla. Skogs och lantbrukare är välkomna att gå med i SLF facket. Gruppavtal slutet med Folksam. För att omfattas av inkomstförsäkringen måste du ha varit.


TEATERFÖRBUNDET, SKOGS- OCH LANTBRUKSTJÄNSTEMANNAFÖRBUNDET. ALLMÄN KOMMUNAL VERKSAMHET.

VISION, AKADEMIKERFÖRBUNDET SSR, LEDARNA,. SLF tillhör centralorganisationen TCO. Anmäl dig till något av våra gratis .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.