onsdag 24 maj 2017

Bästa appar 2016

De bästa apparna för din mobil som du inte redan har. Telefonen blir alltmer navet i våra liv. Vi samlar våra bilder, våra kontakter, våra innersta tankar, våra möten, vår ekonomi, våra konversationer och mycket mer. Idag kommer de flesta mobiltelefoner med en solid uppsättning appar för . Då är det hög tid att utrusta den med de bästa möjliga apparna för en mängd olika tillfällen.


Vi listar guldkornen från App Store!

Den enda appen från Apple som kvalar in på listan är Apple Music. Gratis är nästan alltid gott. Eftersom de är gratis kan du ladda ner alla och testa enkelt! Gör din nya mobil ännu bättre genom att installera de allra bästa apparna.


Här är appar du inte får missa. Apple har tittat tillbaka på året som varit och listar nu årets bästa appar. På första plats hamnar en riktig copycat.


App för chatt med lika ung användargrupp som till exempel Snapchat.

Gör att du kan chatta med vänner utan att behöva någon telefonuppkoppling, och du kan dela bilder, video, animerade gif-loopar och annat kul. En slags SMS delux, via webben. OS och Androi gratis) . Nu är det officiellt – igen. Vi är värdelösa på att hitta på bra lösenor trots risken att bli hackade. Här har vi samlat appar som kanske inte är de mest kända för allmänheten men som verkligen är användbara.


Vi har valt ut appar som tillsammans ska täcka in de flesta användningsområden. Räcker mobilens inbyggda kartor eller bör man spendera några hundralappar för att få de bästa funktionerna? Kolla in dessa sköna appar som underlättar på resan.


Runtastic är en app som hjälper dig att hålla koll på din träning. Det spelar ingen roll vilken typ av träning du tycker om - appen gör det roligare och hjälper dig att hålla koll på hur du tränar genom att . Storhelgen kommer och surfplattorna kommer att gå varma, vad finns det för kloka och busiga appar för barn? Några appar har kommit, några har försvunnit. Vi tipsar om bästa appar för barn mellan tre och år. Hur går det för Sportstats- appen och hur ligger den.


Maizbox Zero är en självlärande app som sorterar din mailbox efter relevans eller hur viktigt ett mail är. Utöver det sparas alla mail och personlig information lokalt på din telefon så att inga uppgifter ligger kvar på någon mailserver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.