fredag 26 maj 2017

Ved stockholm hämta

Att köpa ved i stockholmstrakten går inte. Alla som säljer skrattar hela vägen till banken (eller var dom nu stoppar pengarna). Rätt sätt är att hämta själv. Finns hur mycket som helst som bortskänkes på blocket. Kapat och klart att klyvas.


Vi har fasta priser på ved med transport (se nedan) inom hela gamla stor- Stockholm.

Veden levereras i storsäck med kranbil och vill du ha veden löst,. Självklart lastar vi den åt dig. Kommer du till gården och hämtar. Köp inte din ved på bensinmacken. Där kan du däremot hyra ett släp och sen komma ut till oss och lasta släpet fullt med ved ! Vi säljer även säckar.


Vi kan även leverera ved i Stockholmstrakten. Välkommen att ringa eller maila, .

Ved Stockholm - Stadsved levererar ved runt hela Stockholm. Letar du, så som våra andra 1kunder, efter bra service? Ingarö ved ab tillhanda håller prima björkved i 40liters säckar med fri hemkörning och alltid bästa service.


Har du goda kontakter kan du elda med ved för en billig peng. I annat fall får du söka på nätet där skogsägare och även privatpersoner säljer ved på olika sätt. Det blir dyrare om du köper veden i säck på byggvaruhuset och allra dyrast är priset på macken.


Produktion av ved för panna och braskaminer sker med modern utrustning i Saltarö Hantverksby, Värmdö, där det har funnits vedproduktion i årtionden. Vi erbjuder såväl lönsam hämtning som. Hämta gärna, vi hjälper till att lasta på din släpkärra vid avhämtning, eller ordnar frakt. Erbjudandet gäller tills.


Kom och hämta din ved till bra priser på. Brobyvägen Vid järnvägsövergången vid Märsta station. Vi väljer ut de lämpligaste björkarna från vår egen skog.


Veden ska vara klyvd före midsommar för att vara klar att elda till hösten…” Senväxt björkved från Källåsen. Veden kommer från egenägd skog, Källåsen strax söder om Sundsvall i Medelpad. Där växer träden inte lika fort som söderut och har därför ett större . Hos oss hittar du björkved och blandved som är utmärkt brasved i vedsäckar och vedkartonger som levereras i Stockholm.

Vedab AB är Stockholms ledande leverantör av ved till dörr. Vi levererar björkve pellets, värmeloggs m. Kontakta oss för mer information! För avhämtning finns säckar om liter och m³.


Vid behov lånar vi ut släpvagn med kapacitet att lasta m³ utan extra kostnad. Om ni vill hämta kväll eller helg så måste ni ringa och avtala tid först. Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för biobränsle i Stockholm. Förhoppningsvis kan vi förhandla oss till ett något lägre pris då vi troligtvis kommer behöva till. Skulle vara intressant att höra vad ni som köper färdighuggen ved betalar, oavsett vart i landet ni bor.


Jag som var något mer bekant med fastighetens utrymmen gick till den gamla vedboden för att hämta några famnar ved , blev något förskräckt närjag såg att den var i det närmaste tom på ved. Det här måste jag prata med herr Jonsson om , tänk om det skulle stå tomt till vintern, nej det här går inte för sig. Annons oved på Citiboard.


Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode, möbler, heminredning, barnprodukter, elektronik, sportutrustning med mera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.