torsdag 25 maj 2017

Sälja kläder på nätet

Sellpy är det enklaste sättet att sälja nya och begagnade kläder , elektronik, prylar m. Beställ och packa en sellpypåse så hämtar vi sakerna och säljer dem åt dig. Företagen som samlar in och säljer begagnade kläder på nätet. Testfakta har tittat på fem webbutiker i den här branschen. På så sätt kan du själv tjäna en tusenlapp eller två och någon annan fynda.


Har du fina kläder som bara hänger i garderoben?

Nu finns det allt fler webbutiker som bara väntar på att få sälja dem vidare åt dig. Fenomenet med företag som. På Used By kan privatpersoner och modemärken marknadsföra och sälja sina produkter.


Att handla på Used By är lika enkelt som att handla i en vanlig webbshop. Shpock - streetloppis i din mobil - är din app för annonser, loppis och secondhand. Shoppingappen Shpock gör det enkelt och roligt att köpa och sälja begagnade prylar nära dig.


Tusentals nya annonser läggs upp dagligen och du kan vara säker på att hitta något du gillar: nya eller begagnade kläder , secondhand-skor, . Att sälja vidare kläder du inte längre använder är bra både för plånboken och miljön.

Men hur gör man för att få ett så högt pris som möjligt för sina plagg? Tradera säger sig ha svaret. Sveriges nya köp- och säljmarknad för mode på nätet.


Du betalar enkelt din annons med en engångkostnad på 19kr per sms. Här säljer redan kända bloggare och . En av de mest nedladdade köp och sälj -apparna för gratis loppis och annonser i mobilen. Fler än miljoner användare!


Med hjälp av appen Shpock kan du hitta begagnade kläder och prylar som säljs nära dig. Expressen) “Sugen på att loppisfynda, men lite för lat för att rota runt bland skrot och korn? Har runt sopsäckar fulla i källaren.


Får man köpa på outlet och sälja i sin egna butik ? Vilken secoundhandbutik kan jag sälja mina kläder. Här är fyra bra sajter för dig som rensat bland barnens kläder och prylar. Har tidigare jobbat i en klädesbutik så har köpt ganska mkt genom åren om man säger så.


Har allt från Diesel o Nudie jeans till Acne vinterjackor och tiger sommarjacka. Hyfsat stor variation med andra or men det har kostat mig en del pengar . Bästa hemsidan för att sälja beganade kläder online ?

Starta webshop och sälja kläder , lite frågor. Sälja en jävla massa kläder och annat! KÖP och SÄLJ eftertraktade designer- och modeprylar med andra modeälskare. Trendsales är skandinaviens största secondhand-marknad online och hos oss möts modeälskande personer från Sverige, Norge och Danmark.


På Trendsales hittar du ett stort utbud av prisvärda . Fynda i auktioner från kr eller till fast pris! Så vad kan man göra åt det? Här kan du utan extra kostnad sälja dina egna secondhand produkter eller fynda bland andra medlemmars upplagda varor. Bli medlem idag för att lägga upp dina egna varor (annonser) på Bubbleroom bloppis.


Stockholm, Göteborg, Malmö, Blekinge, Dalarna, Gotlan Gävleborg, Halland . Ett sätt att tjäna lite extra är då att sälja prylar på nätet. Så jag har lagt ut madrasser och sängram till försäljning på Blocket. Sen för ett par veckor sen så märkte jag att Leah har börjat växa ur mycket av . Men till andra frågan om hur man gör för att sälja BRA?


Jag har börjat att hata att sälja saker på nätet. Jo, för det första så får man väl definiera vad som är ”bra”. Jag säljer kläder och smycken i första hand.


Kläderna är både mina och . Men jag har inga erfarenheter av denna bransch sen tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.