onsdag 31 maj 2017

Lokus annonsera gratis

Din annons publiceras i vald dagstidning och två månader på Lokus. Annonsen granskas av kundtjänst efter Lokus regler och villkor. Välj den kategori du vill annonsera i. Annonsen är sökbar på ett 60-tal dagstidningssajter samt papperstidningar.


Prylar, Motor, Bostad och Övrigt. Köp och sälj cykel, bil, bosta annonsera om loppmarknad - på lokus.

Allmänt orubricerat, Djur orubricerat, Personligt, Platssökande och Tjänster. Kontakta en av våra säljare för att annonsera digitalt och i . Dela med dig av livets stora ögonblick tex bröllop, födsel eller födelsedagar. Förra veckan började Lokus paketeras på ett nytt sätt. Radannonserna är nu gratis på nätet, medan tilläggstjänster som tidningsannons och fler bilder kostar pengar. I samband med lanseringen har Lokus startat en kampanj på sajterna.


Det är första gången vi gör en gemensam lansering på alla sajter . Om du ej vill eller kan skapa din annons själv så kan vi göra det åt dig.

Kundklubbens Lokus -bokning. Västerbottens-Kuriren och Folkbladet Prislistan gäller fr. Precis som tidigare kan man via Lokus lägga in annssons på flera ställen: på tidningsajtens version av lokus , . Datum, Rubrik, Kategori, Län, Pris, Bild.


Nu kan du som har HP-kort annonsera helt gratis på Fyndtorget. Erbjudandet gäller när du själv knappar. Allt går att sälja, prova redan idag! Sök efter lediga jobb i hela Sverige på Lokusjobb!


Vi gör det enklare för dig att hitta ditt nästa jobb! Sök idag lokalt eller i hela landet. Som prenumerant har du rabatt på Lokus pryl-annonser som publiceras i tidningen. Annonsen med text och bild publiceras i VK och Folkbladet, dessutom syns den på lokus. Vill du annonsera enbart på lokus.


I annonsen står det ” Annonsera gratis ” i en orange ruta. Vidare står där ”Sälj dina gamla grejer på lokus. Det smartare sättet att annonsera.


Längst till höger i annonsen syns annonsörens logotyp.

Anmälan Anmälaren skriver i korthet att annonsen avbildar en tjej i något som antagligen är en bikinitopp . Det är gratis att annonsera i Lokus Norr, men annonsören är inte garanterad en plats i papperstidningen, däremot i den upplaga som publiceras på internet. När norrlandstidningar går ihop om ett och samma annonsorgan innebär det att annonsörerna finns från Kiruna i norr ner till Öviks-området. Dessutom är det gratis så om jag inte får något sålt så gör det inget.


Enda nackdelen är att det prutas oavsett kvalitet och pris, säger Ingela Carlsson. Vi köpte en hylla av en person som hade upptäckt att hyllan inte . Vi hjälper dig och visar hur enkelt det är att annonsera. Vi ger dig tips och råd om hur du ska lyckas med din annonsering på bästa sätt. Parkering: För dig som besöker loppisen eller som är säljare på plats så hänvisar vi .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.