tisdag 30 maj 2017

Hyra husvagn pris per vecka

HUSVAGNSUTHYRNING (HyrHusvagnar.Se). Hos oss har ni den unika möjligheten att välja. Före ett köp erbjuder vi. Hobby 4De Luxe Easy med långbäddar uthyres. Borås Husvagnstjänst AB.

Här kan du hyra husvagn eller husbil! Vill du bara prova på så hyr gärna under för- eller eftersäsong, då priserna oftast är lägre. Givetvis kan du också hyra en husvagn eller husbil för att förverkliga den där härliga resan, som . Nu finns möjlighet att hyra husvagn på skidorter runt om i Sverige. KABE Rental AB erbjuder tillsammans med ett antal skidanläggningar ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ till stugor och hotell.


Skidanläggningar där ni kan hyra uppställda husvagnar från KABE Rental. Uthyrning per vecka eller weekend.

Det är inte längre bara semesterfolket som kör husbil. Säljare, projekt- och arbetsledare samt andra med ett rörligt arbete uppskattar flexibiliteten med en husbil. Att hyra husbil blir allt populärare även bland yrkesfolket. Och som boendealternativ vid idrottstävlingar eller kulturevenemang är husbilen den perfekta lösningen.


Vårt uthyrningsområde sträcker sig över hela Sverige. Vi erbjuder marknadens bredaste utbudet av husvagnar till uthyrning. Behöver du hyra en husbil eller husvagn ? Vi kan även erbjuda ett antal fordon där husdjur är tillåtna. Bokning sker senast dagar innan avhämtning.


Välkommen till oss på Hyrhusvagn. Här hos oss kan du hyra en husvagn för en camping tripp. Alla husbilar och kategorier har samma pris 8. Linköping om inget annat erbjuds). För den 4e veckan eller längre 7. Dessutom utgår en lågsäsongsrabatt - för hyra av husbil under våren t.

Vi har samlat alla uthyrare av husbilar, se enkelt vart du kan hyra i närheten av dig. När du vill hyra tryggt. Erbjuder äldre samt nya . McRent husbilsuthyrning - hyra husbilar billigt: De här visade husbilarna är exempel på fordon fråb deb enskilda gruppen.


Det avgöranden för din bokning är enbart fordonsdata - antal sitt- och sovplatser, planlösning - som du anger vid förfrågan och på reserveringsbekräftelsen. Husvagn -Svensson AB fritidstillbehör i Lidköping. Hyra av husvagn per dygn, Home-Car Racer 4 dubbelbädd. Helförsäkring ingår i hyrespriset, självrisken är 10.


För längre hyra avgår rabatt på följande veckor. Tag kontakt med oss för mer information. Det finns även en kategori som kanske inte hyr sitt fordon för att campa i ordets rätta bemärkelse som campare gör, utan behöver exempelvis en husvagn inför ett event.


Vecka drar Sweden Rock Festival igång och då kommer vi säkerligen att ha hyrt ut merparten av våra husvagnar till de som ska dit. För närvarande har vi ingen husbil för uthyrning. Slutstädning 200:- Hyra husvagn. Priser för bokning på Skrea camping.


Hyrs ej ut utanför tidsperioden ovan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.